Samsun Klas Haber

13 Mart 2019 - 5:06

Fevzi Çakmak’ta 5 Sokağa Doğalgaz Müjdesi!

Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde imar planına işlenen 5 sokakta SAMGAZ’ın doğalgaz verilmesi ile ilgili zemin etüd çalışmalarına başladığını söyledi.

 

Fevzi Çakmak Mahallesi’nde doğalgaz olmayan Çarşamba,  Bileyci, Şair Süleyman Nafız, Koca Ragıp Paşa, Gazi Umar Paşa, Nurdan Sokak  doğalgaza kavuşuyor.

MEVCUT YOLLARA İMAR UYGULAMASI

SAMGAZ  ile yapılan görüşmeler neticesinde doğalgaz olmayan mevcut yola imar uygulamasının yapıldığını söyleyen Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ Büyükşehir Belediyesi ve SAMGAZ ile yaptığımız görüşmeler neticesinde  Fevzi Çakmak Mahallesi’nde doğalgaz olmayan Çarşamba, Bileyci, Şair Süleyman Nafız, Koca Ragıp Paşa, Gazi Umar Paşa, Nurdan Sokak’ta oturan vatandaşlarımız doğalgaza kavuşacak. SAMGAZ ekipleri etüdlerini yaptı. Sokakların kroki ölçülendirmeleri  işlendi. Doğalgazı olmayan mevcut bu 5 sokaktaki yollara imar uygulaması yapıldı. Belirlenen program dahilinde Belediyemiz ve SAMGAZ ekipleri koordineli şekilde çalışmalarına başladı. Doğalgaz hizmeti sağlamak için kanunlar çerçevesinde imar revizyon çalışmalarımızı ve çözüm araştırmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşımızın daha iyi hizmet almasına olanak sağlayan bu hizmetin hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” diye konuştu.