Samsun Klas Haber

Şahin, seçilmesi halinde ilçede ‘ekonomik canlanma’yı sağlayacaklarını belirterek, “Belediyenin tüm işletmeleri, tesisleri alışverişini ilçe esnafından yapacak” dedi. LOZAN CADDESİ’NDE MORAL BULDU

Şahin, seçilmesi halinde ilçede ‘ekonomik canlanma’yı sağlayacaklarını belirterek, “Belediyenin tüm işletmeleri, tesisleri alışverişini ilçe esnafından yapacak” dedi.  LOZAN CADDESİ’NDE MORAL BULDU
24 Şubat 2019 - 18:48

Cumhur İttifakı’nın Atakum Başkan Adayı Zihni Şahin’den

ESNAFA GARANTİ!

Başkan Zihni Şahin, “Atakum Belediyesi’ne ait tüm tesislerin alışverişleri ilçe esnafından yapılacak. Ekonomik canlılığı artıracak şeffaf politikalar üreteceğiz” dedİ

Cumhur İttifakı’nın Atakum’da AK Parti’den Belediye Başkan Adayı olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, seçilmesi halinde ilçede ‘ekonomik canlanma’yı sağlayacaklarını belirterek, “Belediyenin tüm işletmeleri, tesisleri alışverişini ilçe esnafından yapacak” dedi.

LOZAN CADDESİ’NDE MORAL BULDU

Başkan Zihni Şahin, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti İlçe Başkanı Haluk Köksoy ile birlikte Lozan Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu, vatandaşlarla sohbet etti. Lozan Caddesi sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği Başkan Zihni Şahin, “Sizlerin bu ilgisi, sevgisi mutluluğumuzu ve heyecanımızı, en çok da sorumluluğumuzu artırıyor. Bunun bilincinde olarak sizlere hizmet etmek için sabırsızlanıyorum” diye konuştu.

ŞEFFAF VE ÜRETEN BİR BELEDİYE

Atakum’da ‘ekonomik canlanma’yı artırmak, böylece ‘istihdam’ sahaları oluştrmak için bir dizi proje ve planlama içerisinde olduklarını söyleyen Başkan Zihni Şahin, “Bu plan ve çalışmalarımızı yakında kamuoyu ile paylaşacağız. Örneğin, Atakum Belediyesi’ne ait tüm tesisler tesisler ve yaşam alanları artrılacak ve bunların tamamı Atakum Belediyesi tarafından işletilecektir. Ayrıca bu tesislerin tüm alışverişleri Atakumlu esnafımızdan yapılacaktır. İstihdama yönelik, şeffaf, ekonomik canlılığı artıracak üreten belediyecilik anlayışı içerisinde olacağız” dedi.

TURİZM, ÇEVRE, KÜLTÜR, SANAT…

Her kesimin başkanı olacağını da yineleyen Zihni Şahin, “Atakum’u hep birlikte katılımcı demokrasiyi esas alarak turizm, gençlik, çevre, kültür ve sanat, ekonomi, istihdam, sosyal hayat, yaşam alanları dahil her alanda daha güzel bir geleceğe taşıyacağız. Engelsiz bir Atakum hedefimizi de gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

HEMŞERİ DERNEKLERİYLE BULUŞMA

Öte yandan Başkan Zihni Şahin, dün akşam Tonyalılar Yardımlaşma Derneği, Havzalılar Derneği ve Beşir Derneği etkinliklerine de katılarak vatandaşlarla buluştu. Şahin, “Ziyaretlerimizde hemşehrilerimizle kucaklaştık. Buradan bir kez daha ifade ediyorum. Tüm hemşehrilerimizi dinleyeceğiz. Her kapıyı çalacağız, herkesin gönlünü kazanacağız. Her insana dokunan hizmet üreteceğiz” dedi.