Samsun Klas Haber

Şahin, “Seçim süresince tamamen çevreci bir çalışma yürüteceğiz. Hedefimiz, çevre konusunda örnek uluslararası alanda marka kent Atakum” dedi

Şahin, “Seçim süresince tamamen çevreci bir çalışma yürüteceğiz. Hedefimiz, çevre konusunda örnek uluslararası alanda marka kent Atakum” dedi
30 Ocak 2019 - 13:04

Başkan Zihni Şahin’den Atakum için

ÇEVRECİ VE ULUSLARARASI VİZYON!

Samsun’da Cumhur İttifakı’nın Atakum Belediye Başkan Adayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Seçim süresince tamamen çevreci bir çalışma yürüteceğiz. Hedefimiz, çevre konusunda örnek uluslararası alanda marka kent Atakum” dedi

 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Parti’den Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, “Seçim çalışmalarımızda çevreci bir anlayış içerisinde olacağız. Atakum çevre duyarlılığının ve alanlarının en yüksek olduğu örnek bir şehir olacak. Atakum için vizyonumuz uluslararası alanda tanınır ve marka bir şehir olmaktır” dedi.

SEÇİM SÜRECİNDE DİJİTAL PAYLAŞIM

“Biz, Atakum mavinin yanında hep yeşil kalsın, milli servetimiz gençlerimizin olsun istiyoruz” diyen Başkan Şahin, “Çevreci yaklaşımımızın bir ifadesi olarak seçim sürecinde her türlü resim, bilgi ve belgeyi internet ortamında, sosyal medya hesaplarımız ve resmi internet sayfalarımız yoluyla dijital olarak da değerli halkımızla paylaşacağız. Ses ve gürültü kirliliği olmaması için azami gayret göstereceğiz. Çevreci bir seçim çalışması yürüyeceğiz” açıklamasında bulundu.

ATAKUM, ÇEVRE KONUSUNDA ÖRNEK OLACAK

Atakum için çok önemli projeleri olduğunu söyleyen Zihni Şahin, “Atakumumuza değer katacak, insanlarımızın problemlerini çözecek ve hayat standartlarını yükseltecek, vizyonumuzu, plan ve projelerimizi değerli halkımız ile çok yakında paylaşmaya başlayacak ve takdirlerinize sunacağız. Atakum çevre duyarlılığının en yüksek olduğu şehrimiz olacaktır. Seçim çalışmalarımızda ki çevreci anlayışımız ile buna örnek olacağız” dedi.

TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYANA TEŞEKKÜR

Başkan Zihni Şahin, şöyle devam etti:

“Atakumumuz Samsunumuzun, Karadeniz’imizin ve ülkemizin en gelişmiş ve güzel ilçelerinin başında gelmektedir. Gelinen bu süreçte emeği gecen İshak Taşçı başkanımıza ve tüm belediye başkanlarımıza, Atakumumuza hizmet etmiş ve taş üstüne taş koymuş her bir insanımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Esas olan insanlarımıza hizmet etmektir. Biz bu hizmetleri devam ettireceğiz.

ULUSLARARASI ALANDA MARKA KENT

Şimdi sıra Türkiye’nin en uzun sahiline ve pek çok değere sahip, yüksek potansiyelleri olan Atakumumuzu başta kentleşme olmak üzere turizm, kültür, sanat, üniversite ve sosyal hayat gibi konularda uluslararası alanda tanınır ve marka olmuş bir şehir haline getirmektedir. Biz bunu başaracağız. Vizyonumuz buna yönelik olacaktır. Atakum’umuzu birlikte yöneteceğiz, sevgiyle birlikte yürüyeceğiz ve birlikte başaracağız.”