Samsun Klas Haber

Samsun CHP’de Kriz Var!

Samsun CHP’de Kriz Var!
23 Haziran 2021 - 5:58

BAŞKANLAR RAHATSIZ!

Samsun CHP’de İl başkanlığı yapmış ağır toplar,  Fatih Türker’den rahatsız.

Son zamanlarda CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türker ile suçlamalar ve iddialar bitmek bilmiyor.

KILIÇDAROĞLU’NA RAPOR.

İl Başkanı Fatih Türker’in partiyi kötü yönetmesi ve geçmişi, yaptığı icraatlarla MHP’ye daha yakın konuma getirdiği iddiaları, partililer tarafından sosyyal medya başta olmak üzere her her platforomda açık açık dillendirilirken, CHP’de görev yapmış bazı  eski il başkanları ve partinin ağır topları bir araya gelerek partide yaşanan bu iddiaları tartıştıkları ve durumdan rahatsız olduklarını  Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na bir rapor halinde sunacakları bilgisine ulaşıldı.

KAYITSIZ KALAMAZDIK.

Adının şimdilik açıklanmasını istemeyen ve   CHP eski İl Başkanı  Fatih Türker’in CHP İl Başkanlığı yapması çok üzücü bir durum partinin gerçek sahipleri gitmiş, sanki parti sahipsiz kalmış diyerek,”.  Geçmişi ve ailesi MHP’li olan biri CHP’de  İl başkanlığı yapıyor.  Hadi yapıyor da adamın ismi bir sürü şaibelerle gündeme geliyor. İiddialar doğrudur, yanlıştır bilemeyiz. Araştırıyoruz.  Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Yazık ki yazık.  CHP Samsun hariç. her yerde iktidara yürüyor. Partimizin Bu durum getirilmesi bizleri üzüyor, kahrediyor. Biz CHP eski İl Başkanları olarak bu duruma kayıtsız kalamazdık’’ diye konuştular.

İl Başkanı Türker’in Kavak ilçesi’nde de kurulacak olan bir hayali tekstil fabrikasına, partiye üye yapılan 380 kişiden  160’ının  İlkadım İlçe Başkanılığı’nda yapılacak mülakaatla   işe alınacağı duyrulduğu ancak  gerçekte böyle bir fabrikanın ve işe alımın gerçek olmadığı ve daha bir çok suçlamalar iddialar arasında yer alıyor.