Samsun Klas Haber

Samsun DSİ Hesap Verecek!

Samsun DSİ Hesap Verecek!
22 Mart 2019 - 23:24

DSİ CUMHURBAŞKANINI NASIL KANDIRDI!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun mitinginde yaptığı konuşmada  şehre yapılan yatırımları anlatırken bir ilçede çok önemli bir projenin temelinin atıldığını söyledi. Aslında o temel DSİ tarafında dev açılış söylemiyle sanal ortamda temel atma töreni düzenlenerek  Cumhurbaşkanına Erdoğana attırılmış, 2019 yılı ödeneğinin ise 1 TL olarak belirlenmişti.

 

Temel Atılmamış

Erdoğan’ın söylediği o projenin bırakın  temelinin atılmasını, proje sorumlusu kurumun ihaleyi alan yüklenici firmaya yer tesliminin bile yapılmadığı.  poje için 2019 yılı ödeneğinin ise proje sürdürülüğü için kurumun Genel Müdürlüğü tarafından 2019 yılı ödeneğine 1 lira ödenek ayrıldığı öğrenildi.

Milleti ve Erdoğan’ı Kandırdılar

Siyasiler Terme Belediye Başkanı Şenol Kul  ve Salı Pazarı Belediye Başkanı   Halil Akgün’ün 2017 yılında İlçeleri için Dev proje olarak seçmenlerine vaat ettikleri ve 3 yıl içinde bitirileceğini söyledikleri o proje aslında hiç başlamadı.

DSİ Kandırmış

DSİ’nin sorumluluğun’da olan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Samsun mitinginde temeli atılmış ve inşaasına başlanmış olarak  söyleten  ve yalancı duruma düşüren kurum ve kuruluşlar Samsun Klas Haber  pazartesi günü gerçekleri ortaya çıkaracak!

Ne diyecekler!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın O ilçede temelini attık dediği, aslında kazma dahi vurulmayan o proje için Ak Parti milletvekilleri ve  İl Başkanı Aksu’nun ne açıklama yapacağı merakla bekleniyor.

Samsun Klas Haber