Samsun Klas Haber

Samsun Millet Bahçesi İhalesini Direnç Karaaslan aldı sidiası ortalığı karıştırdı

Samsun Millet Bahçesi İhalesini Direnç Karaaslan aldı sidiası ortalığı karıştırdı
17 Şubat 2019 - 6:17

SAHİBİ İMAM OLAN DENGE GAZETESİ BU KEZ DE KARAASLAN’A SARDI…

Samsun’da oflu eski bir imamın sahibi olduğu Denge gazetesi  Ak Parti’li bakan ve milletvekillerine attığı bir çok iftiradan mahkeme yollarına düşerken, Şimdi de Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ın  Samsun Millet Bahçesi ihalesini aldığını öne sürdü.

işte o haber

Samsun’da Millet Bahçesi İhalesini Direnç Karaaslan Aldı İddiası

Samsun’da yapılacak olan Millet Bahçesi ihaleye çıktı. Denge Gazetesi, manşetinde ihaleyi, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ın eşi Direnç Karaaslan’ın aldığını iddia etti. Çiğdem Karaaslan, haberlerin asılsız olduğunu öne sürdü.

Samsun’da eski 19 Mayıs stadının olduğu yere yapılacak olan Millet Bahçesi’nin 2 gün önce 12 firmanın katılımıyla yapıldı.

 

4 AYDA TAMAMLANACAK

Millet Bahçesi, toplamda, 100 Bin 865 metrekarelik alana olacak şekilde, 4 ay içerisinde tamamlanacak.

 

İHALEYİ KARAASLAN ALDI

Samsun’da yayın yapan Denge Gazetesi, bugünkü manşetinde, Millet Bahçesi projesinin ihalesini, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ın eşi Direnç Karaaslan’ın şirketinin aldığını iddia etti.

KARAASLAN iDDiALARI YALANLADI

Bir süredir hep birlikte büyük heyecanla beklediğimiz ve şehrimize böyle bir eserin kazandırılması için takibini büyük alakayla yaptığım Samsun Millet Bahçesi ihalesinin TOKİ tarafından geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildiği müjdesini basın yoluyla tüm hemşehrilerimizle paylaştık.

Ancak bugün “Haberde Denge” gazetesinde yer alan, Samsun Millet Bahçesi ihalesini eşim Direnç Karaaslan’a ait şirketin aldığı yönündeki mesnetsiz iddia, iftira ve haberler; şahsımı, ailemi ve seçimlere çok az bir süre kala AK Parti’mizi yıpratmaya yönelik bir girişim olup asla gerçeği yansıtmamaktadır.

Eşimin bu yalan haberde yazılanlarla uzaktan yakından hiçbir ilgisi yoktur.

MAHKEMEDE GÖRÜŞÜRÜZ

Şahsım üzerinden AK Parti’mizi hedef alan ve bir algı operasyonundan öteye geçemeyeceği aşikâr olan bu son derece çirkin iddiayı en net biçimde reddediyor, bu ve benzeri karalama kampanyalarına asla izin vermeyeceğimizi; basın ahlak ilkeleriyle bağdaşmayan sorumsuz ve ilkesiz tavırları nedeniyle ilgili basın kuruluşu ve sorumlular hakkında gereğinin hukuki yollarla en kısa sürede yapılacağını kamuoyunun bilgilerine sunuyoruz.

ÇİĞDEM KARAASLAN

Samsun Milletvekili

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı