Samsun Klas Haber

Samsun’a gelen Muharrem İnce yine oynamadan durmadı.

Samsun’a gelen Muharrem İnce yine oynamadan durmadı.
17 Şubat 2019 - 16:50

Her Samsun’ageldiğinde halay çektirip cigoş oynatılan  Muharrem İnce, bu kezde oynamadan duramadı

Samsun’a gelen Muharrem İnce, Tekkeköy ilçesinde CHP’nin belediye başkan adayını tanıttı, çalınan davul zurna eşliğinde halk oyunu cigoş oynadı. Muharrem İnce Samsun’da 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Muharrem İnce CHP Samsun İl Başkanlığına yaptığı ziyaretin ardından CHP Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Tansu Çıkış’ın ilçedeki bir düğün salonu önünde düzenlenen tanıtım toplantısına katıldı.
Muharrem İnce, Tekkeköy ilçesinde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin 31 Mart’ta seçimlere gideceğini ve belediye başkanlarının seçileceğini hatırlatarak, “Neyi seçeceğiz biz? Bizim çöpümüzü kim toplayacak, imar planını kim yapacak, parklara kim bakacak, yoksullara kim yardım edecek? AK Partililer de bu memleketin evladı, Cumhuriyet Halk Partililer de bu ülkenin evladı. İYİ Partililer de MHP’liler de HDP’liler de DSP’liler de Saadetliler de hepsi bu memleketin evladı.” diye konuştu.

Samsun’a gelen Muharrem İnce, Tekkeköy ilçesinde CHP’nin belediye başkan adayını tanıttı, “Kim seçilirse seçilsin bu ülkede ezan susmayacak, bağımsızlığa zeval gelmeyecek, beka sorunu yaşanmayacak” dedi.