Samsun Klas Haber

Tekin’in ‘İnce’ Umududa Tükendi!

Tekin’in ‘İnce’ Umududa Tükendi!
26 Haziran 2018 - 6:13

Samsun’un EN TEMBEL Milletvekili

CHP’nin Samsun’da geçtiğimiz dönem ön seçim ile belirleyerek ikinci sıradan milletvekili  olarak meclise giren Hayati Tekin, en başarısız ve  en tembel milletvekili olarak Samsun siyasi hayatında yerini aldı.

 

HİÇ ÇALIŞMADI

Samsun’da partisinin ön seçim kararı alması üzerine CHP’li  delegelerin tercihi ile Kemal Zeybek’in ardından 26. dönem 2. sıradan milletvekili adayı olarak meclise giden Milletvekili Hayati Tekin 27. dönemde milletvekilliğine aday gösterilmedi. Kesin gözüyle baktığı adaylığı gerçekleşmeyen Tekin partisinin Samsun’daki seçim çalışmalarına katılmadı.

 

 

iNCE’NİN PEŞİNE TAKILDI

Uzun bir süre ortalıkta görünmeyen Hayati Tekin bu kez bir sivil toplum başkanının yanında  alkol bağımlısı olarak eleştirdiği CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ile şehir, şehir gezdiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla duyurdu.

 

KİM ENGELLEDİ

Seçimlerden birkaç gün öncede Samsun’da bir yerel televizyona yaptığı açıklamada  parti içi güçlerin aday yapılmasını engellediklerini belirterek eleştiri yapmıştı.

 

BÜYÜKŞEHİRE Mİ ADAY OLACAK!

Hayati Tekin’in önümüzdeki yerel seçimlerde Samsun Büyükşehir belediye Başkanlığı’na daha şimdiden aday olmak için çalışmalar içersine girdiği iddia edildi.