Samsun Klas Haber

Tekin’in ziyaretinde kapı duvar oldu.

Tekin’in ziyaretinde kapı duvar oldu.
11 Şubat 2019 - 6:05

Tekin’den, Ozan Arif’e ziyaret.

 

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Hayati Tekin’ yoğun bakımda tedavisi süren Ozan Arif’i ziyarete  etti. Ancak doktorların müsade etmediği  ziyaret gerçekleşmeyince ziyaretten bu fotoğraf basına servis edilmesi şaşkınlık yarattı.

 

 

Millet İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayati Tekin, Samsun OMÜ’de tedavi gören Ozan Arif’i yoğun bakım ünitesinde ziyaret etti.

Millet İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mimar Hayati Tekin, Samsun Ondokuzmayız Üniversitesi (OMÜ) Göğüs Cerrahi servisinde tedavi gören Ozan Arif’i ziyaret etti. Ziyarette bil fiil konuşma şansı olmadığı için çok üzgün olduğunu belirti. Yaklaşık bir yıl önce Ozan Arif ile telefonda uzun bir konuşma yaptığını ve kendisinin hastalığından hiç bahsetmediğini, derdinin sadece kararlı ve dik şekilde memleket tasası içinde olduğunu ifade eden Tekin, doktorların görüşme yasağı sonrasında Ozan Arif’in ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ziyaret sonrasında Tekin, OMÜ’de hastane çalışanlarının ve tedavi gören vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.