Samsun Klas Haber

Togar:’Doğru Büyüme Düzenli Yapılaşma!

Togar:’Doğru Büyüme Düzenli Yapılaşma!
23 Mart 2021 - 11:21

Togar’dan ‘dönüşüm’ atağı

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçenin doğru büyümesi ve düzenli yapılaşması için çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Togar’dan ‘dönüşüm’ atağı Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçenin doğru büyümesi ve düzenli yapılaşması için çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçenin dört bir yanında farklı alanlarda yol çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti. Başkan Togar, “Kutlukent bölgemizde imar yollarımızı açarak, bölgenin farklı alanlara doğru büyümesi ve düzenli yapılaşmasını sağladık” dedİ.

MODERN YERLEŞİM YERLERİ
İlçenin doğru büyümesi ve düzenli yapılaşması için çalıştıklarını belirten Başkan Togar, “Yol medeniyettir felsefesi çerçevesinde ilçemizin dört bir yanında farklı alanlardaki yol çalışmalarımızın yanında öncelikli olarak imar yollarımızı açmaya aralıksız devam ediyoruz. Özellikle Kutlukent bölgemizde yedi yıl içinde yıllardır açılmayan imar yollarımızı bir bir açarak yeni modern yerleşimlerin ortaya çıkması, bölgenin farklı alanlara doğru büyümesi ve düzenli yapılaşmasını sağladık. Her şey daha güzel bir Tekkeköy için” ifadelerini kullandı.

DENETİMLER HIZ KESMEDEN
Zabıta ekiplerinin de koronavirüs denetimlerini hız kesmeden devam ettirdiğini belirten Başkan Togar, “Belediyemiz zabıta ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor. İşyerlerinde denetimlerde bulunan ekiplerimiz maske, sosyal mesafe, hijyen gibi daha bir çok konuyu titizlikle gözden geçirerek gerekli uyarıları ve yaptırımları yapıyorlar” diye konuştu