Samsun Klas Haber

TÜFEKÇİ:”BİRLİKTE KARAR VERECEĞİZ”

TÜFEKÇİ:”BİRLİKTE KARAR VERECEĞİZ”
16 Şubat 2024 - 16:49

İYİ Parti SBB Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci STK’ların fikirlerini önemsiyor: “Ortak akıl harekete geçecek”

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, kent birliğini oluşturmak için STK’larla yapılacak çalışmalarla ortak aklı harekete geçireceklerini söyledi.

 

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, sendika ve STK’ların ortak aklı harekete geçirmek için donanımı olan önemli kuruluşlar olduğunu belirterek, “Sivil toplum örgütleriyle birlikte karar alıp ona göre hareket edeceğiz” dedi.

“BİRLİKTE KARAR VERECEĞİZ”

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, seçim kampanyası dahilinde vatandaş, esnaf ve sivil toplum örgütleriyle bir araya gelerek çalışmalarına yoğun bir tempo ile devam ediyor. Sivil toplum örgütleri ve sendikaların önemli görevler yürüttüğünü ifade eden İmren Nilay Tüfekci, “Sendikalar ve sivil toplum örgütleri ortak aklı harekete geçirmek için donanımı olan önemli kuruluşlar. Bu kuruluşların fikirleri hem toplumsal hem de kent birlikteliği oluşturmak için oldukça önemli. 31 Mart itibariyle ben yaptım oldu anlayışı, ‘sadece ben bilirim’ kibrini ortadan kaldıracağız. Sivil toplum örgütleriyle birlikte karar alıp ona göre hareket edeceğiz. Bu şehrin artık kaybedecek zamanı yok. Bilgi, birikim ve tecrübe göz ardı edilecek şeyler değil. Samsun ve Samsunlu ancak birlikte hareket edilirse olması gereken yere gelecektir” diye konuştu. Türkiye Yol İşSendikası 2 No’lu Başkanı İbrahim Uzun, ziyaretleri için, kendilerine teşekkürederek çalışmalarında başarılar diledi.

“PAZAR YERLERİ ATEŞ PAHASI”

Seçim kampanyası dahilinde esnaf ve vatandaşla da buluşmaya devam eden İmren Nilay Tüfekci, Derebahçe Pazarı’nı ziyaret etti. Pazarda vatandaş ve pazar esnafı dinleyen Tüfekci,  “Vatandaşımız neredeyse biz oradayız. Esnafımızın her daim yanındayız. Onlar için birçok proje ürettik. Destek ve yaşam paketleri oluşturduk. Biz Samsun ve Samsunlunun belediyesini tesis edeceğiz. Önceliğimiz vatandaşımız. Önceliğimiz esnafımız. Önceliğimiz gençlerimiz. İş ve istihdam ve üretim hatlarını harekete geçireceğiz. En önemlisi ise şimdi olduğu gibi her zaman onların yanında olacağız. Böylesine verimli tarım alanlarının olduğu bir şehirde pazarların böylesi ateş pahası olmasına artık dur diyeceğiz” şeklinde konuştu.

“31 MART SAMSUN ESNAFI İÇİN BAŞLANGIÇ OLACAK”

Samsun’da hangi sektör olursa olsun esnafın içinde bulunduğu durumun çok kötü olduğunu ifade eden Tüfekci sözlerini şöyle sürdürdü: “Sektörü fark etmiyor. Evine ekmek götürmek için uğraşan esnafımız maalesef çok zor durumda. Büyükşehir belediyesi ise bırakın çözüm üretmeyi, esnafın yanına bile uğramıyor. Esnaflarımıza sadece vergi toplanan mükellef olarak bakıyorlar. Ancak unutuyorlar. Bir şehirde esnaf bitikse o şehirde neredeyse her yer şey bitmiş demektir. Göreve gelir gelmez, esnafımız için hazırladığımız destek paketiyle şehrimizi hep birlikte canlandıracağız. 31 Mart günü esnafımız için yeni ve güçlü bir başlangıç olacak.”