Samsun Klas Haber

Tüfekci’ye eski milletvekilleri ve belediye başkanlarından destek

İYİ Parti Samsun Milletvekili adayı İmren Nilay TÜfekci’ye eski Milletvekilleri Adem Yıldız, Mehmet Çakar’dan destek

Tüfekci’ye eski milletvekilleri ve belediye başkanlarından destek
12 Mayıs 2023 - 7:58

İmren Nilay Tüfekci’ye eski milletvekilleri ve belediye başkanlarından destek

İYİ Parti Samsun Milletvekili adayı İmren Nilay TÜfekci’ye eski Milletvekilleri Adem Yıldız, Mehmet Çakar ve eski belediye başkanları Osman Çavuş, Cemal Gülhan ile İbrahim Batı’dan destek geldi.

İYİ Parti Samsun Milletvekili adayı İmren Nilay Tüfekci, görüştüğü eski milletvekilleri ve belediye başkanlarına “Yükselen Samsun’u birlikte inşa edeceğiz” dedi.

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay Tüfekci, Yıldızlar Otomotiv, Seral Tekstil ve Koray Çatan Restoran’ı ziyaret ederek görüşmeler gerçekleştirdi.

 

GÜÇLÜ SAMSUN İÇİN BİRLİKTE KAZANACAĞIZ
Yıldızlar Otomotiv sahibi ve Eski Milletvekili Adem Yıldız’ı Eski Milletvekili Mehmet Çakar ile birlikte fabrikasında ziyaret eden Tüfekci, “Sadece Karadeniz’in değil Türkiye’nin en önemli şehirlerinden olan kuruluş ve kurtuluş şehri Samsun için artık birlikte çalışmanın, birlikte kazanmanın, birlikte yükselmenin zamanı geldi de geçiyor. ‘İYİ’lerin iktidarında güçlü Samsun’u ve güçlü Türkiye’yi göreceksiniz.” dedi.

 

HER SEKTÖRDE YÜKSELEN SAMSUN HAYAL DEĞİL
Ziyaretlerine Seral Tekstil sahibi Servet Beytekin ve Gülhan Restoran’ın sahibi Cemal Gülhan ile devam eden Tüfekci’ye Eski Milletvekili Mehmet Çakar ve Eski Yakakent Belediye Başkanı İbrahim Batı eşlik etti. Seral Tekstil’de 700’den fazla kişinin istihdam ettiğinin altını çizen Tüfekci, “Şehrimiz her sektörde ciddi imkanlara sahip fakat hiçbir sektörde yıldız diyemeyeceğimiz konumda. Biz bunu değiştirmeye geliyoruz. Bir iki sektörde değil her sektörde yükselen Samsun’u birlikte inşa edeceğiz. Bugün gezdiğimiz fabrikada 700’den fazla kişi istihdam sağlıyor. Samsun’un böyle yüksek istihdamlı, katma değer üretebilen, şehrimize para akışını yükseltecek işletmelere çok ihtiyacı var.” dedi.