Samsun Klas Haber

ZAFER PARTİSİ SAMSUN’DA ADAY TANITIMI YAPTI

 Zafer Partisi Samsun’da  Büyükşehir ve 9 ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Dr.Bozkurt Oğuz Sınar, oldu.

ZAFER PARTİSİ SAMSUN’DA ADAY TANITIMI YAPTI
09 Şubat 2024 - 14:35

Zafer Partisi Samsun’da başkan adaylarını tanıttı

 

 Zafer Partisi Samsun’da  Büyükşehir ve 9 ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Dr.Bozkurt Oğuz Sınar, oldu.

Zafer Partisi Samsun’da büyükşehir ve 9 ilçe belediye başkan adayını açıkladı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Dr. Bozkurt Oğuz Sınar, Samsun’u bilim, sanat ve teknoloji şehri yapacaklarını ifade ederek, “Tarım, sanayi ve turizmin yanı sıra, Samsun’un ticaret ve lojistik potansiyelini de maksimize ederek, bölgesel kalkınmanın öncüsü haline getireceğiz.” dedi.

Zafer Partisi (ZP), Samsun’da büyükşehir ve ilçe belediye başkan aday tanıtım toplantısını bir otelde  gerçekleştirdi. ZP Samsun İl Başkanı Faruk Şen; Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayının Dr. Bozkurt Oğuz Sınar olduğunu açıkladı. Zafer Partisi’nin Samsun’un 17 ilçesinde de aday çıkartarak tek başına seçime gireceğini vurgulayan Başkan Faruk Şen, 9 ilçedeki belediye başkan adaylarını tanıttı. Ayvacık’ta Eser Kılıç, Bafra’da Selma Ersin Siper, Canik’te Mitat Oytun, İlkadım’da Göknur Göğne, Kavak’ta Bülent Öztürk, Ladik’te Ahmet Devlethan, Tekkeköy’de Ümit Kılıç, Terme’de Engin Güllükaya ve Yakakent’te Ali Dilsiz Zafer Partisi’nin belediye başkan adayları oldu.

“ATALARIMIZIN MİRASI ŞEHRİMİZİ PROJELERLE DONATACAĞIZ”

Zafer Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Bozkurt Oğuz Sınar, bağımsızlık meşalesinin yanmaya başladığı Samsun’un geçmişine yakışır bir gelecek inşa etmek için yola çıktıklarını belirterek, “Samsun, tarihinin her döneminde asil ve yürekli duruşuyla ön plana çıkmış, işte o ruhu yeniden canlandırma zamanı gelmiştir. Samsun’umuzu modern dünyada hak ettiği yere taşıyacağız. Atalarımızın mirası olan bu değerli şehri, yalnızca bugüne değil geleceğe de hazırlayarak, ulusal kalkınmamıza katkıda bulunacak projelerle donatacağız.” dedi.

“SAMSUN’U BİLİM, SANAT VE TEKNOLOJİ ŞEHRİ YAPACAĞIZ”

Samsun’u bilim, sanat ve teknoloji şehri yapacaklarını ifade eden Bozkurt Sınar, “Atatürk’ün ‘muasır medeniyetler seviyesi’ hedefine yürüyeceğiz. Bunun için eğitim altyapımızı güçlendirecek, öğretmenlerimizin ve eğitimcilerimizin her zaman yanında olacağız. Samsun’un kalkınmasında ekonomik gelişim ve istihdam yaratma da en büyük önceliklerimizdendir. Şehrimizin stratejik konumu, portföyü ve iş gücü avantajlarını kullanarak yeni yatırımları şehrimize çekeceğiz. Tarım, sanayi ve turizmin yanı sıra, Samsun’un ticaret ve lojistik potansiyelini de maksimize ederek, bölgesel kalkınmanın öncüsü haline getireceğiz.” diye konuştu.

“YEREL SEÇİM SAMSUN İÇİN YENİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAK”

Bozkurt Sınar, yerel seçimin yeni bir başlangıç olduğunu sözlerine ekleyerek, “Yeşil ve mavinin buluştuğu bu güzel şehirde, çevre politikalarımızı sürdürülebilir kalkınma ilkelerine uygun olarak şekillendireceğiz. Karadeniz’in incisi Samsunumuza yakışır, modern ve yeşil alanları bol, temiz ve yaşanabilir bir çevre koruma odaklı yaklaşımlarımızla oluşturacağız. Kent parkları, yürüyüş ve bisiklet yolları, çocuk oyun alanları ve spor tesisleriyle, her yaştan Samsunlunun sağlıklı ve aktif bir yaşam sürdürebileceği imkanları genişleteceğiz. Bu seçim, Samsun için yeni bir başlangıçtır. Bu şehrin her bir yanını güzelliklerle donatacağız,. Hem tarihimizi hem de kültürümüzü gelecek nesillere taşıyacak projeleri hayata geçireceğiz. Birlikte, şehrimizin her köşesinde, her bir vatandaşımızın daima gurur duyacağı, yaşamaktan mutluluk duyacağı bir Samsun yaratacağız.” ifadelerini kullandı