Samsun Klas Haber

Zihni Şahin OMÜ’de Konuştu: Önemli Olan Farkkındalık Yaratmak

Zihni Şahin OMÜ’de Konuştu: Önemli Olan Farkkındalık Yaratmak
02 Aralık 2018 - 7:15

 

Başkan Şahin, OMÜ Danışma Kurulu’nda konuştu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, OMÜ’nün son Danışma Kurulu toplantısında, “Toplumların kalkınmasında önemli olan farklı olanı yapmaktır” dedi

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin 2018 yılı son Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin başkanlığındaki toplantıya Vali Osman Kaymak, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı(STSO) Salih Zeki Murzioğlu, Sivil Havacılık Genel Müdürü Bahri Kesici, Samsun Barosu Başkanı Kerami Gürbüz, iş adamı Cemal Yeşilyurt ve öğretim üyeleri katıldı.

CEMAL YEŞİLYURT EV SAHİBİ
Tekkeköy İlçesi’ndeki Yeşilyurt Demir Çelik Sanayi A.Ş. Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Danışma Kurulu’na başkanlık yapan  Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, konuşmasında, “Samsun’umuzun gururu OMÜ’müzün bu yılki son toplantısını değerli iş adamımız Cemal Yeşilyurt beyin ev sahipliğinde gerçekleştiriyoruz. Yapılan çalışmalarımıazın üniversitemize ve Samsun’a hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

ZİHNİ ŞAHİN: BİRLİKTELİK SAĞLADIK
Samsun’un kalkınmasında OMÜ’nün yerinin çok önemli olduğunu belirten Zihni Şahin, “Toplumların ilerlemesinde, kalkınmasında herkes birşeyler yapar ama önemli olan farklı olanı yapmaktadır. O bakımdan üniversitemizde bu tür çalışmaların olması bizlere güven veriyor. Toplumların geleceğini etkilemek için birliktelik önemlidir. Bizler Büyükşehir Belediyesi ile, Valiliğimiz ile, üniversitemiz ile bu birlikteliği sağladık. Bundan sonraki çalışmalarımızda da bu birlik ve beraberliğimiz sürecektir” diye konuştu.

Toplantı daha sonra Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’in konuşması ve bazı öğretim üyelerinin sunumları ile devam etti.