Samsun Klas Haber

15 Mart 2019 - 5:26

 

Başkan Şahin’in  ”1 Mega 9 Dev 19 Prestij  100 Yılda 100  Proje’si Beyin Yaktı!

Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Aday’ı Zihni Şahin 31 Mart yerel seçimlerinde seçilmesi halinde hayata geçireceği projelerini açıkladı. Şahin,”Hiçbir dönemde olmadığı kadar iddialıyız” dedi.

 

Atakum Sanat Merkezi’nde muhteşem bir organizasyonla düzenlenen ‘ Proje Tanıtım’ toplantısına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan,  Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Turan Çakır, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, MHP Atakum İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu, Cumhur İttifakı meclis üyeler, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda Atakum’lu vatandaşlar  katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, şahlanış yüzyılının Atakum’da 2024’e giden süreçte Atakum sevdalısı, Samsun aşığı olan Zihni Şahin’e başarılar dilediğini söyledi.

HİÇ OLMADIĞI KADAR İDDİALIYIZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ise, 31 Mart seçimlerinde çok iddialı olduklarını vurgulayarak, ‘Hiçbir dönemde olmadığı kadar iddialıyız. Bu kez Samsun’un 100. yılına yakışacak, önümüzdeki 100 yıla hedef koyacak, 100 yıl sonrasını yeniden şekillendirecek tarihi bir dönemden geçtiğimizin farkındayız. İşte bu nedenle gerek şehircilik anlamında gerek yaşam kalitesi anlamında gerek mekansal düzenlemeler ve gerekse toplumun her kesimin ihtiyaç duyduğu yenilikçi ve yeni çözümler noktasında inşallah Atakum için tüm ilçelerimiz için ve Samsunumuz için 31 Mart ile birlikte çok yeni çok önemli hedeflerin hayata geçirileceği ve bu projelerin her birini belirtilen zaman diliminde gerçekleştirileceği dönemde ben sizlerin de bu kez bu sürece katkı vermenizi rica ediyorum’ dedi.

TÜRK KÜLTÜR SANATINA HİZMET EDİLECEK

Başkan Şahin hayata geçirecekleri Millet Bahçesi ile insanların daha huzurlu bir şekilde çocuğuyla dolaşabileceği, dinlenebileceği bir ortam oluşturacaklarını ifade etti. Projeleri arasında yer alan Kültür ve Sanat Merkezi ile Türk kültür sanatına hizmet edeceklerini aktaran Başkan Şahin, ‘Bizim değerlerimizi yaşatacak, geliştirecek ve her türlü kursun verilebileceği Kültür ve Sanat Merkezinde gençlerimize ve halkımıza yönelik faaliyetler yapılacak’ şeklinde konuştu.

BİLGİLER MERKEZDE TOPLANACAK

Başkan Zihni Şahin, Eğitim ve Teknoloji Kampüsü projesi ile ile rehber öğretmenlere her türlü imkanı sunarak çocukların hayal gücünü geliştirmenin yanı sıra bilim ve teknolojideki gelişmeleri de takip etmelerini sağlayacaklarını dile getirdi. Başkan Şahin, Atakum’a Öğretmenevi ve Polisevini hayata geçireceklerini  Akvaryum Park  yapacaklarını kaydetti. Akıllı Şehir projesi ile Atakum ve şehrin bütün bilgilerini bir merkezde toplayacaklarını aktaran Başkan Şahin, bilgilerin gelişmelere göre sürekli güncelleneceğini belirtti.

Başkan Şahin son olarak bugüne kadar kazandıkları tecrübeleri bütün güçleriyle, gayretleriyle ve enerjileriyle Atakum’un gelişmesini sağlayacaklarını da kimseyi ayrıştırmayacaklarınıda ifade etti.