Samsun Klas Haber

Feci Kazada Savcının 8 yaşındaki Kızı Yanarak Öldü.

Feci Kazada Savcının 8 yaşındaki Kızı Yanarak Öldü.
11 Kasım 2019 - 6:49

Savcının kullandığı cip ile otomobil çarpıştı: Yanan Otomobildeki çocuk öldü.  8 Kişi yaralı

Samsun Cumhuriyet Savcısı Ümit Yılmaz’ın idaresindeki otomobil yoldan çıkarak karşı şeritten gelen araçla kafa kafa çarpıştı. Kazada savcı ile eşi ağır yaralanırken 8 yaşındaki kızları hayatını kaybetti, diğer araçta bulunan 5 kişi de yaralandı

Samsun-Ordu karayolu  Çarşamba ilçesi’nde  meydana gelen feci kazada, Samsun Cumhuriyet Savcısı Ümit Yılmaz idaresindeki 06 NS 891 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi  sonucu ferüje  ardından  aydınlatma direğine çarparak karşı şeride geçti.

kontrolden çıkan otomobil   karşı yönden gelmekte olan Murat Lokumcu nun kullandığı  (30)  34 NE 1076 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın ardından savcı Ümit Yılmaz’ın (38) kullandığı arac yanmaya başladı.  Yoldan geçen diğer araçlarda bulunan vatandaşlar yanan araçta bulunan yaralılara müdahale ederek  camları kırıp içinde bulunanları dışarı çıkartmak için olağan üstü çaba sarfettiler.

 

Yanan araçta bulunan savcı ve eşi  yaralı olarak kurtulurken  8 yaşındaki kızları  Zehra Yılmaz ise olay yerinde hayatını kaybetti

 Kazada  diğer aracın sürücüsü Murat Lokumcu ile Burcu Lokumcu (30), 1 yaşlarındaki Asil Lokumcu, Mustafa Tekin (30) ve Gülay Dindar ambulanslarla Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.