Samsun Klas Haber

İntiharda İhmal mi Var!

İntiharda İhmal mi Var!
11 Nisan 2018 - 6:24

 Bafra’da 2 gencin intiharında İhmal var mı?

Bafra’da 2 gencin intihar ettiği olayda polis ve itfaiye ekiplerinin ihmali olduğunu iddia eden aileler, Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurdu.

 

Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı, 2 gencin intihar ettiği olayda polis ve itfaiye ekiplerinin ihmali olduğu iddiası üzerine soruşturma açılması için Samsun Valiliği ve Bafra Kaymakamlığı’ndan izin istedi.

KURTARILMAYI BEKLEDİLER

Bafra Çetinkaya Köprüsü üzerine çıkıp 112’yi arayarak intihar edeceklerini söyleyen Osman Ertekin ile Belgin Şahin, bir süre sonra 112 acil servis ekiplerinin yönlendirmesiyle olay yerine gelen polis ekiplerini görünce köprüden atladı. Sevgili oldukları öğrenilen 2 genç, ırmak içindeki kayalıklara tutunarak bir süre kurtarılmayı bekledi.

AKINTIYA KAPILDILAR

Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık personeli sevk edildi. 45 dakika boyunca kurtarılmayı bekleyen ve yardım çığları atan gençler bir süre sonra kayalıklardan düşüp akıntıya kapılarak kayboldu.

AİLELER ŞİKAYETÇİ OLDU

Günlerce süren arama tarama çalışmaları sonrasında suda kaybolan gençlerin cesetlerine ulaşıldı. Aileler olayda ihmal olduğu gerekçesiyle Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurdu. Ailelerin şikayetlerinin ardından Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı da, itfaiye ve polis ekiplerine soruşturma açmak için Samsun Valiliği ve Bafra Kaymakamlığı’ndan izin istedi