Samsun Klas Haber

Katil Polis Memuru Adliye’de

Katil Polis Memuru Adliye’de
10 Temmuz 2018 - 12:50

Samsun’da Saathane Meydanında araç park etme meselesi nedeni ile kavga ettiği Rasim Sabah isimli genci silahı ile vurarak öldüren polisin, gözaltına alındığı sırada polis aracına binerken söylediği sözler şok etti.

Samsun’da dün Saathane Meydanında önce tartışıp sonra kavga ettiği Rasim Sabah isimli genci silahı ile vurarak öldüren polisin, polis aracına bindirilirken “Bir daha geleceğim bir daha geleceğim” demesi kan dondurdu.

İlkadım ilçesi Saathane Meydanında dün yaşanan olayda, iddiaya göre araç park etme meselesi yüzünden Rasim Sabah ve Fatih Çepniler ile tartışan polis memuru Adem Y. burada belindeki silahı çekerek Rasim Sabah’a ateş etti. Bir iddiaya göre polis memuru Adem Y. tartıştığı Rasim Sabah ve Fatih Çepniler ile tartıştıktan sonra yanında bulunan eşini bir iş yerine bırakarak tartıştığı şahısların yanına geri döndü. Bu esnada ise yaşanan tartışma sırasında silahını çekerek Rasim Sabah’a ateş etti.
Yaşanan olay sonrası Saathane Meydanında toplanan vatandaşlar Rasim Sabah’ı vuran polis Adem Y. ye tepki gösterdi. Polis memuru Adem Y. Rasim Sabah’ı vurduktan sonra olay yerine gelen polisler tarafından bir iş yerinde gözetim altına alındı. İş yerinin önünde toplanan vatandaşlar ise Rasim Sabah’ı silahı ile vuran polise tepki gösterdi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi gelirken, vatandaşların tepkileri devam etti.

Samsun’da Saathane Meydanında araç park etme meselesi nedeni ile kavga ettiği Rasim Sabah isimli genci silahı ile vurarak öldüren polisin, gözaltına alındığı sırada polis aracına binerken söylediği ”Bir daha geleceğim, bir daha geleceğim” sözleri şok etti.

Öte Yandan  Rasim Sabah’ı vuran polis memuru Adem Y ve Eşi Aynur Y bugün Adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Samsun Kent Haber