Samsun Klas Haber

Anavatanın annelerinden çarpıcı 19 Mayıs videosu

Anavatanın annelerinden çarpıcı 19 Mayıs videosu
20 Mayıs 2022 - 8:55

Atakum Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Türkiye’nin dört bir yanından kadın milletvekili ve kadın belediye başkanını aynı videoda bir araya getirdi. Videoda kadınlar 19 Mayıs’ı Mustafa Kemal Atatürk’ün sözleriyle selamladı. 

Atakum Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda yayınladığı videoda Türkiye’nin dört bir yanından kadın milletvekili ve kadın belediye başkanını bir araya getirdi. #KadınAta ve #KadınAtadanÖğütler tabelasıyla paylaşılan videoda başarılı kadınlar, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sözlerini gençlere sahip çıktıklarını göstermek için seslendirdi. Müleyke Özer’in fikriyle oluşturulmaya başlanan videoda CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, CHP Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Nazan Güneysu ve Atakum Belediye Başkan Yardımcı Atilla Küçükala tarafından koordine edildi. Kısa sürede yayılan video, oldukça beğeni aldı.

GÜÇLÜ KADINLAR SESLENDİRDİ 

Videoda ise Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Gümüşhacıköy Belediyesi Zehra Özyol, Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer, İzmir Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Mustafa Kemal Atatürk’ün unutulmayan sözlerini seslendirdi.