Samsun Klas Haber

Büyük Buluşmada Geri Sayım Başladı

Büyük Buluşmada Geri Sayım Başladı
13 Mart 2019 - 3:04

Büyük Samsun Buluşması’ için geri sayım başladı

SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş, 16 Mart’ta Samsunlular için tarihi bir buluşmanın yaşanacağını belirterek, “İstanbul’da gerçekleştireceğimiz, Büyük Samsun Buluşması’nda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlayacak olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

SAMKON ve SAYSİAD’ın düzenlediği 1919’dan 2019’a, 100. Yıl Buluşması’na tüm Samsunluları davet eden SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş,  Büyük Samsun Buluşması’nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlayacak olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

 

ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR
Samsunlular için tarihi bir buluşma yaşanacağını kaydeden Gümüş, “16 Mart Cumartesi günü İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 1919’dan 2019’a 100. Yıl Buluşması adlı programımızı gerçekleştireceğiz. Cumhurbaşkanımızın bu özel gecede, bizimle olması çok önemli. Her fırsatta Samsun’u ve Samsunluları çok sevdiğini kaydeden Cumhurbaşkanımıza, şimdiden çok teşekkür ediyoruz. Kendisini ağırlayacak olmanın gururunu yaşıyoruz. Tüm Samsunluları bu tarihi buluşmaya bekliyoruz” diye konuştu.