Samsun Klas Haber

DEĞİŞİM ZAMANI!

DEĞİŞİM ZAMANI!
29 Aralık 2017 - 10:50

Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Eyüp Aydın, yaklaşan seçimin sadece başkan seçmek için değil, yeni bir hizmet anlayışının, heyecanın ve geleceğe atılacak sağlam adımların da müjdelemek için çok önemli olduğunu söyledi.

YOL HARİTAMIZI BELİRLEDİK

Ocak ayında yapılacak seçim öncesinde esnaf ve üyelerle buluşmaya devam eden Aydın, artık herkesin değişim zamanı geldiğini bildiğini ifade etti. Yaşanacak seçimlerin kimseyi makam sahibi yapmak için yapılmadığının bilinmesinde fayda olduğunu belirten Eyüp Aydın, “ Allah herkesin gönlünde ne varsa yaşantısına da onu versin. Bu süreç başladığı günden itibaren esnafımızla beraberiz. Her yaştan, her meslekten her gurptan esfamızla bir araya geldik. Beraber yol haritamızı, yapacaklarımız ve hedeflerimizi belirledik. Ben değil, biz anlayışı ile neler yapacağımızı konuştuk. Eksiklerimizi tespit ettik. Beklentileri gördük. Böylesi büyük ve güçlü bir ailenin bir araya gelerek yapabileceklerinin bir sınırı olmadığını açıkca görmüş olduk” diye konuştu.

GELECEK İÇİN DEĞİŞİM ŞART

Hedeflerini, projelerini ve hayata geçirecekleri hizmetleri tek tek belirlediklerini ifade eden SMSO Başkan Adayı Eyüp Aydın, “ Sanayi Sitesi başta olmak üzere, Madeni Sanatkar Üyesi olan bütün esnafı yakından ilgilendiren çok önemli bir sürece giriyoruz. Bu süreci ancak bir araya gelmeyi başaran, tek yürek olmayı bir bilinç haline getirenler sonuca ulaştıracaktır. Esnafımız artık, atıl, yerinde duran, aktif olmayan yapılara sıcak bakmıyor. Kendi geleceğini başkalarının iki dudağı arasına bırakmak istemiyor. Katılımcı olmak, söz sahibi olmak, yetki verdiklerinin ise kendilerini en güçlü şekilde temsil etmesini istiyor. Gün geleceğe birlikte yürüme günüdür. Biz istersek başaramayacağımız hiç bir şey yoktur. Çünkü biz büyük ve güçlü bir aileyiz” şeklinde konuştu.