Samsun Klas Haber

Belediye Hayat Verdi…

Belediye Hayat Verdi…
05 Nisan 2022 - 4:36

Engelli Mert’in İsteğini Yerine Getirdi

Sosyal belediyecilik anlayışıyla, tüm vatandaşlara ulaşmayı hedefleyen İlkadım Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde ikamet eden Mert Şenoğlu’na tekerlekli sandalye hediye etti.

Engelli vatandaşların toplumsal hayata katılmasını kolaylaştırmak adına bugüne kadar bir çok projeye imza atan İlkadım Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelerin ve vatandaşların yardımlarına koşuyor. Belediyeye başvurarak talepte bulunan Mert Şenoğlu’na tekerlekli sandalyesini Sosyal İşler Yardım Müdürü Cemalettin Çakır ve Kadın Koordinasyon Fahri Başkanı Lütfiye Demirtaş teslim etti.

HAYATINI KOLAŞLAŞTIRACAK
Tekerlekli sandalyesine kavuşan Mert Şenoğlu, tekerlekli sandalye ile kendisinin ve ailesinin hayatının kolaylaşacağını dile getirerek, “İsteğime duyarsız kalmayan Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’a ve hayırseverlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ
Engellilerin karşılaştığı sorunları çözmek, hayat şartlarını iyileştirmek, onları toplum içinde hak ettikleri konuma taşımak için ellerindenden gelen desteği sağlayarak her zaman yanlarında olacaklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ”Engelli bireylerimizin hayatındaki engelleri bir nebze olsun azaltabildiysek ne mutlu bize. Engellilerimiz bizim için çok önemli. Onlara dokunmak ve onları hissedebilmek önemlidir. Sosyal belediyecilik rotasında ilçemizde güzelliklere aracıyız, köprüyüz. Elimizdeki tüm imkânları ilçe halkımıza seferber ediyoruz” dedi