Samsun Klas Haber

Necattin Demirtaş: Muhtarlarla  İftardaBuluştu

Başkan Demirtaş, Samsun’un İlkadım ilçesinde merkez mahalle muhtarıyla iftar yemeğinde buluştu

Necattin Demirtaş: Muhtarlarla  İftardaBuluştu
09 Nisan 2023 - 20:10

Necattin Demirtaş: Muhtarlarla  İftardaBuluştu

Samsun’un İlkadım ilçesinde merkez mahalle muhtarıyla iftar yemeğinde buluşan Başkan Necattin Demirtaş, “Hep birlikte İlkadım’ı geleceğe taşıma gayretinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, iftar yemeğinde İlkadımlı mahalle muhtarları ile buluştu. Demirtaş, muhtarların taleplerini dinledi.

Ataocağı, Şefkat Evi ve Hasta Refakatçi Evi projelerini anlatan Başkan Demirtaş, “Hep birlikte İlkadım’ı geleceğe taşıma gayretinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

“Öncelikle tutmuş olduğumuz oruçların, yapmış olduğumuz ibadetlerin kabul olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum” diyerek mahalle muhtarlarını selamlayan Başkan Necattin Demirtaş, “Birlikteliğin, paylaşmanın ve aynı sofrada buluşmanın ne kadar değerli ve kıymetli olduğunu biliyoruz. Bugün de soframızı sizlerle paylaştık. Paylaştığımız güzellikler ve iyilikler yıllar sonra hatırlanıyor” dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, merkez ilçe sınırları içinde kalan 61 mahallenin muhtarına iftar yemeği verdi.

 

4 YILDA GÜZEL İŞLER BAŞARDIK

 

Necattin Demirtaş, “4 yıllık süre içinde sizlerin gözlemleri, yardımları ve mahallelerinizin göz ve kulağı olup desteğinizle ilçemize hizmet etmeye çalıştık. İyi ve güzel şeyler yaptığımıza da inanıyorum” ifadelerini kullandı. Kısa bir sürede tamamlanacak olan Ataocağı, Şefkat Evi ve Hasta Refakatçi Evi projelerini anlatan Demirtaş, “Hep birlikte İlkadım’ı geleceğe taşıma gayretinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

İlkadımlı muhtarlar ise, “İlkadım Belediyesi’nin hizmetlerini ve çalışmalarını görüyoruz. Başkanımız Necattin Demirtaş, muhtarlarla uyum içinde çalışma örneği sergiliyor. Her zaman yanımızda oldu” şeklinde konuştul