Samsun Klas Haber

Samsunspor Ateş Çemberinde

Samsunspor Ateş Çemberinde
23 Ocak 2018 - 11:12

TFF 1. Lig’in 18. haftasında Samsunspor deplasmanda Gazişehir Gaziantep ile karşı karşıya geldi. Çok tempolu futbolun sergilenmediği maçtan Samsunspor, 3-0 mağlup ayrıldı ve evine puansız döndü. Karşılaşmanın ilk yarısnın Gazişehir Gaziantep, Özgürcan’ın 28. dakikada penaltıdan attığı golle 1-0 önde tamamladı.

Samsunspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, ikinci yarının hemen başında Muhammet’in yerine Ayite’yi Enes’in yerine ise Chibuike’yi sahaya sürdü. Bu değişikliklerle Samsunspor rakip kaleye gitmeye başladı. Samaras, çok net fırsatta zoru başarıp topu auta attı. Oğuz’un şutunda kaleci gole izin vermedi. Buna karşın Gazişehir’de net pozisyonlar buldu.

Maçın 83. dakikasında Yonathan de Valle, skoru 2-0 yaptı. 89. dakikada Pierre Webo, penaltıdan attığı golle farkı üçe çıkardı. (3-0) Son bölümde skor değişmeyince Samsunspor, 3-0’lık skorla sahadan mağlup ayrıldı. Kırmızı-Beyazlı ekip, bu skorla 19 puanda kaldı. Denizlispor’un Adanaspor’u 3-1 yenip puanını 17’ye yükseltmesi Samsunspor’u ateş çemberinin içine attı.