Samsun Klas Haber

“Samsunsporumuzun da, taraftarımızın da yanındayız..”

“Samsunsporumuzun da, taraftarımızın da yanındayız..”
04 Ocak 2018 - 12:18

Taraftardan Başkan Taşçı’ya ziyaret

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, kendisini ziyaret eden Samsunspor taraftar dernekleri başkanlarıyla sohbet etti. Başkan Taşçı, “Her zaman, her koşulda Samsunsporumuzun yanında olan taraftarlarımızla gurur duyuyoruz. Biz de her zaman hem takımımızın hem de taraftarımızın yanındayız” dedi.

Samsunspor taraftar derneklerinin başkanları, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı ziyaret etti. Geçtiğimiz hafta aniden vefat eden ve Samsunspor camiasını yasa boğan Mehmet Soykan’ın adının, Atakum İlçesinde yaşatılacak olmasından dolayı mutlu olduklarını söyleyen dernek başkanları, Başkan Taşçı’ya teşekkür etti.

HİÇ BİR FEDAKARLIKTAN KAÇINMAYIZ
Samsun’un en önemli markalarının başında Samsunspor’un geldiğini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Samsunsporumuz, şehrimizin en büyük marka değerlerinin başında yer alıyor. Samsunspor’u bir sevda olarak gören, her ne koşulda olursa olsun her zaman bu sevdadan vazgeçmeyen taraftarlarımızla gurur duyuyorum. Her zaman takımımızın yanında, taraftarlarımızla birlikte olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Söz konusu Samsunspor ve Samsunspor’a gönül verenler olduğunda, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayız” dedi.
BAŞKAN TAŞÇI’YA TEŞEKKÜR
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın, başta ‘Bu Aşkın Kahramanı Sensin’ kampanyası olmak üzere, her zaman Samsunsporun yanında olduğunu ifade eden Söğütlübahçe Maraton Tribün Lideri Melih Demirbaş, “Samsunspor aşkı olan yerel yöneticileri seviyoruz. Bu anlamda Başkan Taşçı, bizim için önemli bir örnek. Bu Aşkın Kahramanı Sensin kampanyası başta olmak üzere, her zaman takımımıza destek olan, taraftar gruplarının da her zaman yanında olan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya teşekkür ediyoruz.
MEHMET SOYKAN TURNUVASI
Fatihspor Kulübü Başkanı Tonguç Ali Anıl, Şehzadeler Taraftar Derneği Başkanı Ali Haliloğlu, Söğütlübahçe Taraftar Derneği Başkanı Ümit İren, Atakum Arena Taraftar Derneği Başkanı Başkanı Erkut Erbil, Şirinler Taraftar Derneği Temsilcisi İlkay Sağlam, Şehzadeler Taraftar Derneği Basın Sözcüsü Okan Baş ve Söğütlübahçe Maraton Tribün Lideri Melih Demirbaş,  geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Şirinler Taraftar Derneği Başkanı ve Atakum Belediyespor Altyapı Antrenörü Mehmet Soykan adına dev bir turnuva düzenleyeceklerini belirtti. Başkan Taşçı, “Mehmet Soykan, benim değerli bir kardeşim, belediyemizin spor kulübünün kıymetli bir hocasıydı. Onun adına yapılacak her çalışmaya sonuna kadar destek olmaya hazırız. Adını ilçemizde, bir spor tesisinde yaşatacağız.” şeklinde konuştu.