Samsun Klas Haber

Cumhur İttifakı’nın AK Parti’den Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Atakum için hedeflerini, amaçlarını, projelerini anlatıyor

Cumhur İttifakı’nın AK Parti’den Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Atakum için hedeflerini, amaçlarını, projelerini anlatıyor
26 Şubat 2019 - 12:04

Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Zihni Şahin

‘SEVGİYLE, BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ!..’

Cumhur İttifakı’nın Atakum Belediye Başkan Adayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Atakum’u sevgiyle birlikte yönetecek, sevgiyle birlikte yürüyeceğiz” dedi

 

Samsun’da Cumhur İttifakı’nın AK Parti’den Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, seçim çalışmaları kapsamında esnaf, vatandaş, sivil toplum kuruluşları(STK) temsilcileri, muhtarlar, iş adamları gibi toplumun her kesiminden ‘BULUŞMALAR’ını sürdürüyor.

YÖNETİMDE ŞEFFAFLIK VE İŞ BİRLİĞİ

31 Mart Yerel Seçimleri’nde belediye başkanı seçilmesi yönünde vatandaşlardan desteklerini esirgememelerini isteyen Zihni Şahin, Atakum için hedeflerini, amaçlarını, projelerini anlatıyor. “Atakum’u sevgiyle birlikte yönetecek, sevgiyle birlikte yürüyeceğiz” diyen Başkan Şahin, ayrıca şu mesajları da veriyor:

“Siyasi görüşü ve hayat tarzı ne olursa olsun bütün hemşerilerimiz belediye yönetiminde söz sahibi olacak, istişare kültürü Atakum’dahakim olacaktır. Belediye faaliyetlerinde muhtarlar, STK’lar ve diğer kamu kurumlarıyla koordinasyona, Büyükşehir Belediyesi ve hükümetimizle iş birliğine açık bir yönetim anlayışı benimsenecektir. Yönetimde şeffaflık ve ortak akıldan taviz verilmeyecektir. Atakum için, sevgiyle başlayacağız, sevgiyle yöneteceğiz ve sevgiyle birlikte yürüyeceğiz.

 

EĞİTİM VE SAĞLIKTAN TARIM SEKTÖRÜNE…

Kadınlar, gençler, yaşlılar, öğrenciler, eğitim ve sağlık camiası, emekliler, engelli kardeşlerimiz, sporcular, esnaflar, girişimciler, çalışanlar, tarımla uğraşan üreticilerimiz kısacası toplumumuzun tüm kesimlerini ilgilendiren vizyon ile projelerimizi hazırladık. Projelerimizle Atakumumuzu her alanda daha güzel bir geleceğe taşıyacağız.”

‘KURTULUŞ ŞEHRİ’NDE DESTAN YAZAN ATAKUM!

Türkiye Cumhuriyeti Destanı’nın, 19 Mayıs 1919’da Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bu topraklarda başladığına sık sık vurgu yapan Zihni Şahin, “Biz Cumhuriyeti kuran iradenin şehriyiz. Cumhuriyetle beraber büyüdük. Türkiye Cumhuriyetinin bütün değerlerini yaşadığımız Atakum’da, milli mücadelemizin başlangıcının 100. yılı olan 19 Mayıs 2019’u coşkuyla kutlayacağız, Atakumumuzu Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’e hazırlayacağız.  Millet sevdası, vatan aşkı, özgürlüğünden taviz vermeme, bütün inançlara kucak açma, birlikte yaşama kültürü Atakum’un karakteridir. Büyük Türk Milletinin yeniden doğduğu Samsun’un sevdalısı olarak, ülkümüz; albayrağımızın gölgesinde başı dik, geleceğe güvenle bakan, kendi tarihini yazan bir Atakum olmaktır. Atakum için sevgiyle birlikte yürüyecek ve birlikte başaracağız” dedi.