Samsun Klas Haber

Milletvekili Aksu’dan 19 Mayıs Mesajı

Milletvekili Aksu’dan 19 Mayıs Mesajı
19 Mayıs 2023 - 4:32

Milletvekili Aksu’dan 19 Mayıs Mesajı

AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı:

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışıyla başlayarak tüm yurda yayılan milli mücadele ruhunun bugün de aynı inanç, azim ve kararlılıkla devam ettiğini belirten Milletvekili Ersan Aksu, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi;

” Milli mücadele şehri Samsun’da 104 yıl önce yakılan istiklal meşalesini milletimiz ile birlikte gururla taşımaya devam ediyoruz. Hiçbir şartta himaye altına girmeyi kabul etmeyen milletimiz, istiklal ve istikbal mücadelesinde destanlar yazarken bağımsızlık yürüyüşünde de başarıyla yoluna devam etmiştir.

Vatanı, bayrağı, ezanı için her türlü tehditlere ve saldırılara omuz omuza vererek birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma ruhuyla karşı koyan milletimiz, Türkiye Yüzyılı’na da daha güçlü şekilde yürümenin kararlılığı ve inancındadır.

Bugüne kadar ülkemizi güçlendirmek ve Dünya’da söz sahibi devletler arasında yer almasını sağlamak adına Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türk milleti, 19 Mayıs ruhunu yüreğinde hep yaşamış, birlik, beraberlik ve cesaretiyle Dünya’ya güçlü mesajlar vermiştir. Büyük hedeflere yürüyen, şer odaklarına asla fırsat vermeyen milletimiz her alanda onurlu mücadelesine devam etmektedir.

Ülkemizin yarınları, Türkiye Yüzyılı’nın emanetçileri, güven ve umut duyduğumuz gençlerimize çok büyük değer, destek ve önem veriyoruz. 21 yıldır olduğu gibi bugünde gençlerimiz için ülkemize devasa eserler kazandırmanın gayreti içerisindeyiz. Türkiye Yüzyılı hedefinde toplumun tüm kesimleri ve gençlerimiz ile omuz omuzayız. Sn. Cumhurbaşkanımız liderliğinde büyük ve güçlü Türkiye yolunda emin adımlarla ve kararlılıkla ilerlemeye devam ediyoruz.

Bu düşüncelerle gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın bütün Kahramanlarını Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum.”