Samsun Klas Haber

Başkan Şahin’den Hayvanlara her ay ‘destek’ ödemesi

Başkan Şahin’den Hayvanlara her ay ‘destek’ ödemesi
28 Mart 2019 - 16:03

HAYVANSEVERLERE AYLIK DESTEK!

Başkan Zihni Şahin, Atakum’da, vatandaşların sahiplendiği sokak hayvanlarının bakım giderlerinde kullanılmak üzere her ay ‘aylık destek ödemesi’ yapılacağını açıkladı

 

Samsun’da Cumhur İttifakı’nın Atakum Belediye Başkan Adayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, hayvanseverleri memnun edecek bir projeyi hayata geçireceklerini açıkladı. Şahin, “Atakum’da vatandaşlarımızın sahiplendiği her sokak hayvanı için ‘aylık destek ödemesi’ yapacağız” dedi.

HER SOKAK HAYVANI İÇİN…

Atakum ile ilgili birbirinden önemli projelerini kamuoyuna açıklayan Başkan Zihni Şahin’den, hayvanseverler için de bir müjde geldi. Gerek sokak gerekse evde yaşayan hayvanlarının beslenme ve barınmalarına destek olmak, yaşam şartlarını iyileştirmek, hasta ve yaralı can dostları tedavi etmek amacıyla Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi projesini hayata geçirecek olan Zihni Şahin, “Vatandaşlarımızın sahiplendiği hayvanların bakım giderlerinde kullanmak üzere her sokak hayvanı için aylık destek ödemesi yapılacak” açıklamasında bulundu.

E-DOST VE ALO ACİL HAYVAN SAĞLIĞI!

Ellerinde keyfiyle ve yeni kabiliyet teknikleriyle, en sıra dışı seks seçimini sunacak bayanları, onların kafasında olan yaşam hayranlığını, sizi çekecek o güzel ortam seçimini de bularak, ilginize bakılırsa yaşamak için bir amaç edinirsiniz. Sizi eylemlerden meşgul etmeden ve yaşamak için kaçakları izmir escort bayan olarak belirlemekle yükümlü olacak fıstıkları bulacaksınız. Onların olduğu zamanı anı sevmiş olarak, çılgınlığı daha makul yaşamlara uyarlamayı ve bazıları için çok yaramazca yapmayı arzu edecekler. Bu şekilde uyuşma sahnelerinde doğal olarak erkekler, seçkin yaşamlarına çok başka hanımları alarak, daha çok onları mest edecek kervana katılacak dilberler seçerler. Bu yeni yaşamın içindeki olan sonlanmış olan her neyse yaşamak ve aklında olanın ne kadar sıcak bulunduğunu da görerek, bu yordam üzerinde yeni seçeneklerden birinin tam olarak akışında bulunduğunu görmek olduğunu görmektedir.

Sokak hayvanlarına yönelik E-Dost projesi ve Alo Acil Hayvan Sağlığı Hattı’nı da uygulamaya sokacaklarını belirten Başkan Şahin, “E-Dost projesi ile tüm aşıları yapılmış ve kulak küpesi ve çip takılmış köpekler, ön kontrolleri yapılarak uygun görülen gönüllü vatandaşlarımıza sahiplendirilecek. Alo Acil Hayvan Sağlığı Hattı sayesinde acil müdahale ekibi hayvanların cankurtaranı olacak. Bu ekip, yaralı veya güçten düşmüş sokak hayvanları için 24 saat kesintisiz hizmet verecek” dedi.

KÖTÜ HAVALARDA BESLENME ODAKLARI!

Başkan Şahin ayrıca, sokak hayvanlarının özellikle hava koşullarının uygun olmadığı mevsimlerde beslenmesine yönelik ‘Beslenme Odakları’ kuracaklarını da söyleyerek, “Bu odaklarda sokak hayvanlarına yem ve su takviyesi düzenli olarak yapılacak” diye konuştu.

OKULLARDA EĞİTİM FAALİYETLERİ

İl genelinde özellikle çocuklara ‘hayvan sevgisi’ni aşılamaya yönelik etkinliklere de imza atacaklarını açıklayan Zihni Şahin, “Kamuya ait ve özel okullarda hayvan sevgisi üzerine tiyatro gösterileri ve eğitim faaliyetlerine destek verecek, bu faaliyetlerdin yapılmasına öncülük edeceğiz” dedi.