Samsun Klas Haber

Başkan Tok , “1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladı.”

Başkan Tok , “1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladı.”
30 Nisan 2018 - 12:37

 

Erdoğan Tok, “Her zaman işçimizin yanındayız”

 

 

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla açıklama yapan İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, ” Bir ilçenin, şehrin ve ülkenin kalkınmış, daha üretken hale gelmesinde emekçilerin alın teri bulunduğunu söyledi.

 

“ 2004 – 2009 yılları arası ve son 4 yıl da dâhil olmak üzere üstlendiği belediye başkanlığı görevi süresince çalışana en yüksek özlük haklarını sağladığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “İlkadım Belediyesi son taşeron yasasının ardından 836 sürekli çalışan işçi ile Samsun belediyeleri arasında ilk sırayı aldı. İlkadım’ın parlayan bir yıldız olmasında büyük rolü olan belediye çalışanlarımızın refahı için her zaman en iyi imkânları sağladım ve bundan sonrada böyle olacak.” dedi.
“EMEĞİN SAVUNUCUSUYUZ.”

Belediyeciliğin emek ve hizmet üzerine şekillenen yerel bir idare olduğuna dikkat çeken İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ” Biz,  çalışanın, üretenin, çalıştığı kurumun hak ve menfaatlerini koruyan ve sahip çıkan bir anlayışın savunucusuyuz. Kanunların bize verdiği yetki çerçevesinde çalışanlarımızın geniş sosyal haklara kavuşması için imkânlarımız nispetinde gereken ne varsa yerine getiriyoruz.” diye konuştu.

“ÇALIŞANLARIMIZIN HUZURU BİZİM HUZURUMUZDUR”

İlkadım Belediyesi olarak tüm çalışanlarla bir aile olduklarını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Her geçen gün yatırım ve projelerle büyüyerek gelişen ülkemizin ekonomisinin ardında işçilerimiz yer alıyor. Belediye olarak şehrimize kazandırdığımız projelerde en büyük pay çalışanlarımızındır. Şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasına büyük katkılar sağlayan çalışanlarımızın sosyal ve ekonomik hayatımıza kattığı büyük değerlerin bilincindeyiz. İşçilerimizin huzurunu ve mutluluğunu sağlamak biz yerel yöneticilere düşüyor. Personelimizin sıkıntısını dinlemek, sıkıntılarını çözüme kavuşturmak bizlerin en önemli görevleri arasında yer almaktadır. Çalışanlarımızın huzuru bizim huzurumuzdur. İşine, ekmeğine sahip çıkarak büyük emek ve özveriyle  alın teri ile çalışan işçilerimiz  yerel yönetimlerin en önemli parçalarıdır. Bizlerde en önemli parçalarımız olan çalışanlarımıza destek olmak için çalışıyoruz. Bu vesileyle işçinin, emekçinin ve alın terinin bayramı 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutluyorum. ” şeklinde konuştu.