Samsun Klas Haber

BAŞKAN TOK SEÇİM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ…

BAŞKAN TOK SEÇİM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ…
25 Haziran 2018 - 12:41

 

 

 

“İLKADIM VE SAMSUN’A YÜREKTEN TEŞEKKÜRLER”…

 

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok 24 Haziran Seçimlerini değerlendirirken Türkiye ortalamasının üstünde çıkan başarılı sonuç için Samsun ve İlkadımlılara teşekkür etti.

 

Türkiye tarihinin en önemli seçimlerinden biri olan ve Cumhurbaşkanlığı Sistemine geçiş yapılan 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinin sonuçlanmasının ardından açıklamada bulunan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “İlkadım ve Samsun 16 yıldır olduğu gibi yine Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye sahip çıktı, tüm İlkadımlı ve Samsunlu kardeşlerime teşekkür ederim” dedi.

 

BAŞKAN TOK; “GÜÇLÜ LİDER İLE DAHA DA GÜÇLÜ TÜRKİYE”

Güçlü lider ile daha da güçlü bir Türkiye yolunda en büyük adımın yine aziz Türk Milleti tarafından atıldığını vurgulayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Sadece bölgenin değil dünyanın en hızlı büyüyen ülkeleri arasında olan Türkiye’nin güçlü liderine karşı yapılmak istenen tüm iş birliklerine en büyük yanıtı yine milletimiz vermiştir. AK Parti ailesi olarak Samsun’da alınan sonuçların sevincini yaşarken yerelden genele tüm yöneticilerimizle yine vatandaşımız için en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Samsunda seçimlerin sonucunda, şehrimizi temsil edecek olan beş milletvekilimizi yürekten kutluyorum. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde AK Parti ailesi olarak en iyi hizmet için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

İLKADIM “DURMAK YOK YOLA DEVAM” DEDİ

İlkadım ve Samsun’da alınan sonuçları değerlendiren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Vakit Türkiye Vakti sloganı ile çıktığımız yolda başta İlkadımlı hemşehrilerimiz olmak üzere Samsun genelinde büyük bir başarıya imza attık. Cumhurbaşkanlığı oylamasında %66,58’lik bir oy ile Türkiye genelinin çok çok üstünde bir başarı elde ederek Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a verdiğimiz sözü tuttuk. Daha güçlü bir Türkiye için çıktığımız bu yolda güçlü liderimizi kararlılıkla belirlemiş olduk. Bu sonucun her şeyden önce ülkemizde ve bölgemizde ki mağdur ve mazlumlar için hayırlı bir sonuç olduğunu biliyoruz. Yeni dönemin İlkadım’ımıza, Samsun’umuza ve Türkiye’mize hayırlar getirmesini dilerim” diye konuştu