Samsun Klas Haber

Başkan Umudu 2020’ye sakladı

Başkan Umudu 2020’ye sakladı
02 Ocak 2020 - 6:09

Başkan Demir duyurdu: Samsun’da 2020 proje yılı olacak

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Demir, yayınladığı yeni yıl mesajında, “Karadeniz’in incisi Samsun’un var olan potansiyellerini ön plana çıkartmak, değerine değer katmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında 2020 yılının projelerinin başlayacağı bir yıl olacağına kaydeden Demir, “2019 yılını geride bırakıyoruz. Göreve geldiğimiz yaklaşık 9 aylık süreçte Samsun’un geleceğine yönelik hayata geçireceğimiz projelerin alt yapı çalışmalarını hazırladık. İnşallah yeni yılda bu projelerin başladığını hep birlikte göreceğiz” dedi.

ENERJİMİZİ ŞEHRİMİZ İÇİN HARCIYORUZ

Samsun’a hizmet etmek için 17 ilçede var güçleriyle çalıştıklarını belirten Başkan Demir, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada tüm personelimiz ile şehrimizin değerine değer katmak için çalışmaya devam edeceğiz. Bütün enerjimizi şehrimiz ve hemşerilerimizin geleceği adına yaşam standardını daha da yukarı taşımak için harcıyoruz. Bu duygularla, 2020 yılının ülkemize, şehrimize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ederek,  tüm hemşerilerimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.