Samsun Klas Haber

Canik Belediyesi 2 Aydır Çalışanların Maaşlarını Ödemiyor

Canik Belediyesi 2 Aydır Çalışanların Maaşlarını Ödemiyor
15 Mart 2019 - 4:13

Canik Belediyesi 2 Aydır Çalışanların Maaşlarını Ödemiyor

Canik Belediyesi, memur ve işçilerinin Şubat ve Mart ayının maaşları ödemediği, çalışanların evlerini geçindirmek için borç aldığı öne sürüldü.

Samsun Canik Belediyesi’nde memur ve işçiler iki aydır maaşlarını alamadığı ortaya çıktı.

 

ARKADAŞLARIMIZDAN BORÇ PARA ALIYORUZ

Çalışanlar belediyeden maaşlarını alamayınca evlerini geçindirmek için arkadaşlarından borç para aldığı, bu şekilde hayatını devam ettirdiği öğrenildi.

 

OSMAN GENÇ İLE GÖRÜŞEMİYORUM

İki aydır maaş alamadığını belirten Canik Belediyesi personeli, belediye başkanı Osman Genç ile görüşmek istediğini ama görüşemediğini söyledi. Belediye personeli, “Şubat ve Mart ayının hakkedişlerini alamadık. İki aydır çok zor geçiniyorum. Eşimden dostumdan borç alarak hayatımı devam ettirmeye çalışıyorum. Bu durumundan rahatsız olduğumu belirtmek için Osman Genç ile görüşmek istedim ama kendisine ulaşamıyorum. Bir türlü görüşemiyorum.” Dedi.

 

OSMAN GENÇ AK PARTİ’YE ZARAR VERİYOR

AK Parti Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in partiye zarar verdiğini söyleyen başka bir belediye personeli, “Ben AK Partiliyim. İki aydır maaşımı alamıyorum. Borçlarım var, söz verdim ödeyeceğim diye ama belediyeden para alamadığımız için bende onlara ödeme yapamıyorum. Bankalar beni kara listeye alacak Osman Genç yüzünden. Seçim döneminde Osman başkanın bu şekilde yapması AK Parti’ye de zarar veriyor. Bir an önce maaşlarımızın ödenmesini istiyorum” diye konuştu.

Kaynak/ Gerçek Taraf