Samsun Klas Haber

Canik’de Çifte Açılış

Canik’de Çifte Açılış
14 Mayıs 2018 - 3:05

Canik’te Çok Güzel Hareketler, BİR Gündeiki Açılış

Canik Belediyesi tarafından Hasköy’de yapılan Meşe Orman Park Projesi’nin 1. etabı ve Zübeyde Hanım Konağı, Bakan Demircan’ın katılımıyla açıldı. Başkan Genç, hanım konağını annelere armağan etti

Canik Belediyesi ve Doğu Karadeniz Kalkınma Projesi (DOKAP) işbirliği ile hayata geçirilen Meşe Orman Park Projesi’nin 1. etabı ve belediye tarafından hayata geçirilen Zübeyde Hanım Konağı için açılış töreni düzenlendi.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Vali Osman Kaymak’ın da katıldığı törene vatandaşların da ilgisi yoğun oldu. Canik Müzik Okulu öğrencisi Kaan Somuncu’nun piyano gösterisi büyüledi. Bakan Demircan, Zübeyde Hanım Konağı’nda incelemelerde bulunurken, Vali Kaymak ve Başkan Genç, çocuklarla birlikte Meşe Orman Park’ta bulunan oyun araçlarıyla eğlendi.

‘İSTİKRARLI ÜLKE OLMALIYIZ’
Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, “Şehir Hastanesi, yanında ileri güvenlikli Psikiyatri Hastanesi, yanında Fizik Tedavi Hastanesi, ayrıca Samsun Üniversitemiz şehrimize güç katacak, bilgi üretecek, insan yetiştirecek. İlçelerimizde de sağlık alanında yatırımlarımız var” dedi. Demircan, “Devletin varlık sebebi insana hizmet etmektir. Biz de bu ilke üzerine hareket eden bir siyasi hareket olarak devleti millete hizmet eder hale getirdik. Millete tepeden bakan devlet değil, milletin taleplerini yerine getirmek için gece gündüz çalışan bir devlet. Türkiye 16 yılda çok yol aldı. İnşallah 24 Haziran’dan sonra Türkiye’nin kalkınması hızlanacak” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş da, “Şehirlerimizin kalkınması, sosyal seviyesinin yükselmesi için çalışıyoruz. Bütün milletvekilleri olarak şehrimiz için çalışıyoruz” diye konuştu. Sosyal belediyeciliğe verdiği önemden dolayı Başkan Osman Genç’i tebrik eden Vali Osman Kaymak ise, “Samsun’un, güçlü Türkiye’nin güçlü şehri olması için gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.

‘CANİK, ÇOCUK VE KADIN DOSTU’ 
Başkan Osman Genç de, “Burada şehrimizin nefes alabileceği çok güzel bir doğa projesini hayata geçirdik. Ayrıca annelerimiz için bir hanım konağı yaptık ve Anneler Günü’nde annelerimize armağan etmek istedik. Canik insana duyarlı, çocuk dostu, kadın dostu bir şehirdir” dedi. Başkan Genç ayrıca, Şehir Hastanesi ve Samsun Üniversitesi’ni şehre kazandıran Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ve diğer milletvekillerine de teşekkür etti