Samsun Klas Haber

CHP ADAY ADAYLARINI TANITTI!

CHP Samsun’da Milletvekili aday adaylarını tanıttı

CHP ADAY ADAYLARINI TANITTI!
01 Nisan 2023 - 17:58

CHP Samsun’da Milletvekili aday adaylarını tanıttı

 CHP  Samsun İl Başkanlığı, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için milletvekili aday adayı olan isimleri Şehit Ömer Halisdemir Salonu’nda düzenlediği muhteşem bir tören ile  tanıttı.

 

 

 Milletvekili aday adaylarının tanıtım toplantısı  Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı salonda yapıldı.

CHP Yerel Yönetimler’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun’un katıldığı aday adayı tanıtım toplantısına Milletvekilleri Neslihan Hancıoğlu, Kemal Zeybek, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, CHP İl Başkanı Fatih Türkel,  eski Milletvekili Hayati Tekin İlçe Başkanları,  milletvekili aday adayları ve çok sayıda partili katıldı.

ONLAR ZENGİNLEŞTİ

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 1999 depreminde çadırlara gittiğini hatırlatarak, “1999 depreminde çadırlara giren sayın Erdoğan, kendisine oy verilmesini istedi. Halk ona yetkiyi verdi. Yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklarla mücadele edeceklerini söylediler. Ama bu 21 yılda onlar zenginleşti, oylarını aldıkları insanlar fakirleşti.” dedi.

SEYİT TORUN:”HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

CHP Yerel Yönetimler’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun’da Samsun Milletvekili aday adayı tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, “Halkını düşünen, çiftçisini düşünen bir iktadar yok. Etinden, sütüne bütün tarım ürünlerini ithal ediyoruz. Yazık bu ülkeye. Teknolojide sınıfta kaldık. Sanayiyi bitirdiler. Bir sürü rakamlar verdiler ama hiç birini tuturamadılar. Bunu hak etmiyoruz. Savaş dönemlerinde dahi eğitime ara verilmemiş ama bir deprem felaketi yaşadık ilk akıllarına gelen eğitimi kapatmak oldu. 21 yıllık iktidarlarında eğitimi sürekli değiştirdiler. Satın alma gücümüz azalıyor. Her maaşlara zam yapıldığında satın alma gücümüz azalıyor. Ama bu kötü gidişatı mutlaka değiştireceğiz. Bu kötü gidişatı mutlaka ve mutlaka sonlandıracağız. Bu ülkede söz söyleme vakti geldi. Artık halkın milletin iktidarı olacak. 14 Mayıs’ta hep birlikte başaracağız. 13. Cumhurbaşkanı olarak Kılıçdaroğlu’nu seçeceğiz. Yolumuz gazamız kutlu olsun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Şehit Ömer Halisdemir salonunda CHP Samsun Milletvekili aday adaylarının isim ve özgeçmişleri sırayla okundu. Sahneye alınan milletvekili aday adayları. tek, tek tanıtıldı.

Aşırı izdihamın yapıldığı aday adayı tanıtım toplantısında salona sığmayan partililer ise dışarıda kaldı.