Samsun Klas Haber

CHP Hayır Yaptı!

CHP Hayır Yaptı!
17 Haziran 2020 - 4:09

Gönderilen basın bültenini biz bu kadar düzeltebildik!

 

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) hayır çarşısı açtı.

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun il Kadın Kolları tarafından  Yakakent İlçesi’nde  ihtiyaç sahipleri için  ‘Hayır Çarşısı’ açtı.

CHP  Samsun Yakakent İlçe Kadın Kolları himayesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarını ücretsiz karşılamak için ‘HAYIR ÇARŞISI’ açtı.  Açılışa CHP İl Başkanı Fatih Türkel,  Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci  eşi Gülay Deveci, İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanları, Alaçam, Bafra İlçe Başkanları’nın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

 

VATANDAŞIN YANINDAYIZ

CHP İl Başkanı Fatih Türkel, ‘Hayır Çarşısı’ projesinin tüm ilçelerde uygulanacağını belirterek,”Açacağımız hayır çarşıları partimizle hemşerilerimiz arasında kuracağımız iyilik köprüleri olacak. İhtiyaç sahibi komşularımız gönül rahatlığı ile gelip tüm ihtiyaçlarını çarşılarımızdan ücretsiz olarak karşılayacak, özellikle bu zor günlerde hayır çarşıları ile komşularımızın tüm ilçelerde azdan az, çoktan çok ihtiyaçlarını karşılayacağız.  Vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olacağız” dedi. Türkel, dayanışmaya ihtiyacımızın en üst seviyede olduğu bu günlerde tüm Samsunlu hemşerilerimizi, bu iyilik hareketine destek olmaya davet ettiklerini  söyledi.