Samsun Klas Haber

Cmhur İttifakı Samsun’da Bir Araya Geldi.

Cmhur İttifakı Samsun’da Bir Araya Geldi.
22 Ocak 2019 - 4:01

Mustafa Demir: ‘Örnek çalışma sergileyeceğiz’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılan Cumhur ittifakı’nın aday tanıtımının ardından, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, MHP İl Başkanlığını ziyaret etti. Mustafa Demir, ‘En iyi çalışma örneğini verecek, en iyi neticeyi alacak illerden bir tanesi olacağız’ dedi.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, İl Başkanı Ersan Aksu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Milliyetçi Haraket Partisi Samsun İl Başkanlığını ziyaret etti.  Mustafa Demir, İl Başkanı Abdullah Karapıcak’a çiçek takdim ederek, yeni görevinde başarı diledi. Bir süre basına kapalı olarak görüşme yapan partililer daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu.

‘BÜYÜK BAŞARIYA İMZA ATACAĞIZ”

Görüşmenin ardından  AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu yaptığı açıklamada, “19 Ocak’ta aday tanıtım toplantımızı Cumhurbaşkanımızın katılımı ile gerçekleştirdik. 17 ilçede Cumhur İttifakı ile halkımıza takdim ettik. Yerel seçimlerde bu iki siyasi partimizin adayları birlikte büyük başarılara imza atacağına inancımız tamdır. Bu birlikteliği taçlandırmak adına MHP İl Başkanlığımızı ziyaret ederek başkanımz ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla tanıştık. Bu birlikteliğin önümüzdeki süreçte çok anlamlı şekilde milletimiz tarafından anlaşılacağı ve neticelerininde hayırlara vesile getireceğini temenni ediyorum” dedi.

“BEKAYI TERCİH ETMEMİZİN BİRLİKTELİĞİDİR”

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak ise, AK Parti İl Başkanı ve yöneticilerine, Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Mustafa Demir’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiğini belirterek, “Cumhur İttifakı’nın başarıya ulaşması için AK Parti ve MHP dayanışması sonuna kadar sürecektir. Tüm belediyelerin alınmasıyla taçlanacaktır. Bu ittifak sadece belediye başkanlıkları kazanma, çıkar ittifakı, pazarlık ittifakı değildir. Bu pazarlık ülkenin birlik bütünlüğü için, dışarıdan gelecek olan tehditler içindir” diye konuştu.

“YENİ BİR ŞAHLANIŞ OLACAK”

AK Parti Samsun Büyükşehir Belyediye Başkan Adayı Mustafa Demir,
“İl başkanımız ve yöneticilerimizle birlikte MHP İl Başkanımızı ve yönetimini ziyaret ettik. Güçlü birliktelikte, beraber yürüyerek Allah’ın izniyle Cumhur İttifakı’nın amacına, ruhuna uygun bir neticeyi alacağız. Samsun’da tüm ilçelerimizde ve büyükşehirde bir şahlanış olacaktır. Arkadaşlar bu ülkenin beka ve geleceği ile alakalı 31 Mart seçimlerinin önemi büyüktür. Bu konuda sanıyorum en iyi çalışma örneğini verecek, en iyi neticeyi alacak olan illerden bir tanesi olacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Gazetesi Bayram Ok