Samsun Klas Haber

Eski İlkadım Belde Belediye Başkanı Necmi Akkoyunlu:’Erdoğan Tok Kardeşim İlkadım İçin Çok Büyük Şans’

Eski İlkadım Belde Belediye Başkanı Necmi Akkoyunlu:’Erdoğan Tok Kardeşim İlkadım İçin Çok Büyük Şans’
04 Mart 2019 - 16:52

 

AKKOYUNLU, “ ERDOĞAN TOK KARDEŞİMİN YAPTIĞI HİZMETLER İLKADIMLILAR İÇİN ŞANS”

Cumhur ittifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 1999-2004 yılları arası İlkadım Belediye Başkanlığı yapan Necmi Akkoyunlu’yu Yeni Belediye Hizmet Binasında ağırladı.

Cumhur ittifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok İlkadım Belde Belediyesi Eski Başkanı Necmi Akkoyunlu’yu Belediye Yeni Hizmet Binasında ağırladı. İlkadım’a Başkan Erdoğan Tok tarafından kazandırılan yeni hizmet binasında bir araya gelen iki başkan samimi bir sohbet ortamında projeler hakkında konuştu. İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binasında Necmi Akkoyunlu’yu ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Başkan Erdoğan Tok; “Her zaman iletişimimizi kuvvetli bir şekilde gerçekleştirdiğimiz Necmi Akkoyunlu abimiz davetimizi kırmayarak bizimle olduğu için teşekkür ederim” dedi.

BAŞKAN TOK; “BU ANLAMLI BULUŞMA İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”

İlkadım Belde Belediyesi Eski Başkanı Necmi Akkoyunlu’nun İlkadım’a kazandırdığı hizmetlerin hiçbir zaman unutulmayacağını ve İlkadımlıların her zaman minnetle hatırlayacağı bir başkan olduğunu belirten Cumhur ittifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Ben kendisine ağabeyim diyorum. 2004 de kendisinden bu görevi devraldık. 1999 ve 2004 arası yıllarda gerçekten çok güzel işlere imzalar attı. Çok güzel ilişkiler kurdu. Yani babacan tavrıyla beraber halkla bütünleşmiş bir başkandı. Tabi o zaman AK Parti yeni kurulmuş Türkiye’de ki çok büyük bir havasıyla beraber aslında biz biraz da partinin desteğini arkamıza alarak kazanmıştık. Yoksa Necmi Ağabeyin karşısında seçim kazanmak o kadar da kolay değil. Çünkü Necmi abi gerçekten halkla bütünleşmiş hizmetleriyle gerçekten vatandaşlarımızın gönlünde taht kurmuş bir ağabeyimizdi. Sonraki süreçte 2004 2009 yılları arasında belediye başkanlığı yaptım. O günden bu güne geçen 15 yıllık süre içerisinde hep Necmi ağabeyimizle ilişkilerimiz olmuştur. Bayramlarda bir birlerimizi ararız. Hal ve hatırlarımızı sorarız. Bir araya geliriz. Bugünde ziyaret etmiş bizi yeni makamımızda bize gönül desteğini ortaya koyma adına, ben kendisine bu hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AKKOYUNLU; “GENÇ VE DİNAMİK KARDEŞİME BAŞARILAR DİLERİM”

Ardından Cumhur ittifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un yaptığı hizmetlerin İlkadım ve Samsunlular adına bir şans olduğunu belirten İlkadım Belde Belediyesi Eski Başkanı Necmi Akkoyunlu; “Bu kadar güzel konuşmanın ardından fazla lafa gerek yok aslında. Söylediklerinin hepsine katılıyorum. Ağabey olarak beni saymıştır. Bende onu bir kardeş olarak sevdim saydım. Allah yardım etsin, Allah güç versin. Bu görev genç ve dinamik kardeşim Erdoğan Tok’a da yakışıyor. Şu an içersin de bulunduğumuz Yeni belediye Hizmet Binasının İlkadım için hayırlı olmasını dilerim. Güzel ve büyük projeleri hayata geçiren kardeşim Erdoğan Tok’u bu seçimlerde de başarıyı yakalayacağına inanıyorum. Kıymetli vatandaşlarımız hizmet yapan ve yapmayan yöneticileri bilir ve oyunu ona göre kullanır. Erdoğan Başkanın da bu anlamda büyük hizmetleri olduğunu biliyoruz ve hizmetleri sürdüreceğine inanıyoruz. Allah yardımcısı olsun. Allah başarılarının devamını çalışmalarının devamını sağlar inşallah. Kendisine bu yorucu maratonda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.