Samsun Klas Haber

İlkadım Samsunlulardan Geçersiz not aldı.

İlkadım Samsunlulardan Geçersiz not aldı.
05 Haziran 2020 - 11:42

Samsunlular notunu verdi! İşte İlkadım’ın pandemi karnesi

Samsun’un İlkadım İlçesi’nde yaşayan vatandaşların çoğu pandemi sürecinde yetersiz hizmet aldıklarını, bir kısmı ise hijyen ve temizlik çalışmalarının yapıldığını söyledi.

Samsun Canlı Haber TV tarafından yapılan  pandemi sürecinde belediyelerin  performasyonlarını, vatandaşlar  canlı yayın  mikrofonlarına  değerlendirdi. İlkadımlılar, pandemi sürecinde belediyeden hizmet göremediklerini ifade ederken, bazı vatandaşlar ise temizlik ve dezenfekte çalışmalarını yaptığına dikkat çekti

Nevzat DEMİR: İlkadım Belediyesi’nin salgın döneminde bir çalışmasını göremiyorum.  Bir önceki belediye başkanı hizmetlerini yaptı, yaptı bıraktı. Şimdi ki başkan bir şey yapmıyor

TEMİZLENMESİ LAZIM

Ayşe İŞGELİN:  İlkadım Belediyesi’nden pandemi sürecinde yaptığı çalışmalarla ilgili bir şey söylemeyeceğiz. Öyle aman aman bir çalışma yok. Önceki başkan daha iyi çalışıyordu. Öncelikle yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte sinekler çoğaldı. Mahalle aralarının muhakkak temizlenmeli ve ilaçlanmalı.

NE GELEN VAR NE GİDEN …

Muharrem OKUL: Virüs döneminde bir şey gördük desek yalan söylemiş oluruz. Yaşlılara yardım konusunda bize bir şey gelmedi. Birkaç defa yardım talebinde bulundum ama kimse gelmedi. Ne kaymakamlıktan ne de belediyeden gelen giden olmadı.

DAHA NE OLSUN?

Hamit ÇELEBİ: Salgın sürecinde İlkadım Belediyesi güzel çalıştı. Özellikle zabıta ekipleri pazarlarda maske dağıttı. Sosyal mesafeye yönelik çalışmalar yerindeydi. Dezenfekte çalışmaları da yapılıyor. Daha ne olsun. Ben İlkadım’dan memnunum.

NE GÖRDÜM NE DUYDUM

İbrahim SARAÇOĞLU:  İlkadım Belediyesi’nden vatandaşa hiçbir yardımını görmedik.  Dezenfektan çalışmaları da yapılmadı. Belediyenin bir şeyini görmedim de duymadım da.

Kaynak: Samsun Gazetesi