Samsun Klas Haber

İnce Samsun’da Açıkladı

İnce Samsun’da Açıkladı
19 Mayıs 2021 - 16:05

 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Samsun’da

Samsun’a gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, iktidar olmak için yola çıktıklarını söyledi

Samsun’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için bulunan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, kentin kendileri için önemli bir yeri olduğunu belirterek, “Rehberimiz bir çift mavi gözdür. İktidar olmak için yola çıktık” dedi.

SAMSUN BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

İnce, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayram’ının önemli günlerden biri olduğunu söyledi. Samsun’un önemini anlatan İnce, ”
Kişilerin şehirlerin memleketlerinde anlamlı günler vardır. Bizim de Türkiye Cumhuriyeti olarak, 19 Mayıs tarihi bizim için anlamlı bir gündür. Bir başlangıçtır. Kurtuluş Savaşı’nın direnişin, dirilişin, kuruluşun, Cumhuriyetin ayaklanışı o destansı mücadelesi, o direnişi, olmazı olur kılması, 19 Mayıs 1919’da başlamıştır. Biz, daha dün kurulmuş bir siyasi partiyiz. Bu anlamlı günde, Samsun’da olmak istedik. O ruhu ve heyecanı yaşamak istedik. O şevkle yola çıkmak istedik.Çünkü bizim partimizin adı Memleket Partisi, sloganımız mavi, bizim ışığımız, bizim rehberimiz bir çift mavi gözdür. Onun için Samsundayız” dedi.

TÜRKİYE’Yİ YÖNETMEK İSTİYORUZ

Pandemi koşullarına da uyduklarını belirten Genel Başkan İnce, “Kurucular Kurulu arkadaşlarım otobüsü tam doldurmadı, pek çoğu kendi araçlarıyla geldi. Bu kurallar nedeniyle çok kalabalık olmak istemiyoruz. Aslında sadece mesajımızı vermek, temsili olarak bulunmak istiyoruz. İlerde inşallah Allah’ın izniyle o meydanları çok iyi dolduracağımızı biliyoruz. İktidar olmak için Türkiye’yi yönetmek için, insanlara huzur vermek insanları mutlu kılmak için yola çıktık” ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Yalova Milletvekili Özcan Özel ve Samsun İl Başkanı Recep Kılıç da İnce’yi yanlız bırakmadı. Atakum Sahili’nde de vatandaşlarla buluşan İnce daha sonra kentten ayrıldı