Samsun Klas Haber

Köktaş 24 Haziran Tarihi Karar Günü

Köktaş 24 Haziran Tarihi Karar Günü
01 Haziran 2018 - 9:50

Milletvekili Köktaş, “Güçlü iktidar, güçlü Meclis, sürekli istikrar”

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “24 Haziran Türkiye için tarihi bir karar günüdür. Güçlü iktidar, güçlü Meclis, sürekli istikrar için durmak yok yola devam” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri çalışmaları kapsamında Ayvacık ve Çarşamba ilçelerinde bir dizi programlar gerçekleştirerek hemşehrileri ile biraraya geldi. İlçelerde esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla biraraya gelen Milletvekili Köktaş, kendisine iletilen talepleride tek tek not alarak takipçisi olacağını iletti. Milletvekili Köktaş programlarında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Milletimizin büyük destekleri ile birlikte 16 yıldır ülkesine büyük hizmetler yapan AK Parti iktidarı ile birlikte Türkiye, büyük ve güçlü bir ülke haline geldi. Demokrasi ve özgürlük başta olmak üzere, siyasi istikrarın sağladığı güven ve kalkınmayla milletimizin refahı yükseldi. Türkiye’nin ve milletimizin güçlü olması aynı zamanda bölge ülkeleri için de büyük bir güvence haline geldi. Çünkü, coğrafi konumumuz, tarihimizle, komşularımızla Türkiye’ye pahallı bir arsa üzerinde oturuyor bu anlamda da önemli bir sorumluluk almış oluyor.

GÜÇLÜ TÜRKİYENİN KAPILARI AÇILDI

Bugüne kadar çevremizdeki ülkelerin toprak bütünlüğü, iç barışı, etnik yapısı ne olursa olsun insanların huzuru için ortaya koyduğumuz fedakarlıklar ve dayanışmayı tüm dünya görüyor. Biz her zaman mazlum ve mağdurların yanında olduk, bundan sonra da yolumuzda, istikametimizde hiçbir sapma-savrulma olmadan devam edeceğiz. 16 Nisan halk oylamasında milletimiz cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine evet diyerek bu değişikliği onayladı. Bu karar ile birlikte, kuvvetler ayrılığı, demokrasi ve özgürlükler temelinde daha güçlü hükümet, daha güçlü Meclise sahip Türkiye’nin kapılarını da açmış oldu. Şimdi de alınan seçim kararı ile daha fazla vakit geçirmeden hükümet sistemi değişikliği, güçlü Meclis için millet iradesinin oluşumuna fırsat verilmiştir.

KARAR GÜNÜ 24 HAZİRAN

Bu anlamda 24 Haziran Türkiye için tarihi bir karar günüdür. 24 Haziran’da güçlü bir iktidar, güçlü bir Meclis için, sürekli istikrar için milletimizin kararına başvuracağız. Milletimiz kendi içinden çıkan kadrolara her zaman güvendi ve destekledi. 24 haziran da da inşallah milletimiz tekrar en büyük desteği vererek Türkiye üzerindeki kirli plan yapanların bu oyunlarını bozacaktır. Bununla birlikte millet iradesi için en güçlü şekilde yönetimin oluşmasını sağlayacağız. Ekonomik ve siyasi istikrarla Türkiye yarınlarına daha güçlü ve kararlı gidecektir. Bizim yapacak işimiz çok, ülkemizin geleceği için çok daha büyük projelerimiz, yatırımlarımız çalışmalarımız var. Bunun için durmak yok yola devam diyoruz” diyerek sözlerine son verdi.​