Samsun Klas Haber

KÖKTAŞ: Hep Beraber Var Gücümüzle Çalışacağız

KÖKTAŞ: Hep Beraber Var Gücümüzle Çalışacağız
08 Nisan 2018 - 15:47

Samsun Milletvekili Fuat Köktaş: ‘Var gücümüzle çalışacağız’

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, ‘Ülkemizi kalkındırmak, her alanda muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak için var gücümüzle çalışmayı hep birlikte sürdüreceğiz’ dedi.

Teşkilat çalışmaları kapsamında koordinatörü olduğu Adana’da bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, ilçe başkanları ve il yönetim kurulu üyeleri toplantı gerçekleştirdi. Teşkilatçılık ve tecrübe paylaşımında bulunan Milletvekili Köktaş, kolektif çalışmanın önemine değindi.

HAYATTAKİ EN PAHALI KAZANIM

Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 2019’u işaret ederek, alınacak başarının kolektif çalışmadan geçtiğini vurguladı. Köktaş, “Siyasi partileri bir canlıya benzetirsek, canlının omurgasını teşkilatlar oluşturur. Omurga ne kadar sağlam ve güçlü olursa, bağlı bulunduğu siyasi parti de, o kadar dayanıklı, güçlü ve sağlam bir şekilde ayakta kalır ve hedeflerine ulaşır. Bu anlamda bizler; ilçe ve mahalle teşkilatlarımızla, gençlik ve kadın kollarımızla, ana kademelerimizle tek vücut, tek yürek, tek ses olarak çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürmeliyiz. ‘Tecrübe hayatta en pahalı kazanım’ bu sözü siyasette uzun süredir bulunan bir kardeşiniz olarak söylüyorum. Yapılan toplantıları, iyi dinlemenizi ve analiz ederek değerlendirmenizi tavsiye ediyorum. Her başarının altında disiplin, kolektif çalışma ve ekip anlayışı yatıyor. Eğer bu anlayışı kendinize şiar edinirseniz, sizler için daha faydalı olur. Ülkemizi kalkındırmak, büyütmek, her alanda muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak için var gücümüzle çalışmayı hep birlikte sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.