Samsun Klas Haber

Milletvekili Fuat Köktaş Gümüşhaneliler Derneği’nde İftara Katıldı

Milletvekili Fuat Köktaş Gümüşhaneliler Derneği’nde İftara Katıldı
10 Haziran 2018 - 11:59

Köktaş Hasta, Hasta Sahalara Döndü!

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “Ülkemize 16 yıldır kazandırdığımız eserler bizim milletimiz nezdindeki başarı belgemizdir. İnşallah 24 Haziran’dan sonra daha büyük eserler kazandırmak, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesi üzerine çıkarmak adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, ameliyatının 3. gününde Samsun Gümüşhaneliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından verilen iftar programına katıldı.

O BİR DAVA ADAMI

6 Haziran Çarşamba günü aniden rahatsızlanarak hastaneye giden ve burada yapılan muayene ve tahlillerin ardından Safra Kesesi’nde oluşan sağlık sorunu nedeniyle başarılı bir operasyon geçiren Milletvekili Köktaş, doktorunun gerekli gördüğü istirahati evinde gerçekleştirirken, daha önceden planlanan iftar programı için istirahatine ara vererek dernek binası önünde kurulan iftar sofrasında hemşehrileriyle buluştu.
“Geçmiş Olsun” dileklerini ileten hemşehrilerine, tüm dostlarına teşekkür eden Milletvekili Köktaş, sağlık durumunun iyi olduğu söyledi.
ONLARIN DERTLERİ FARKLI
AK Parti’nin işi sadece ve sadece Türkiye’ye eser kazandırmak, milletine hizmet etmek olduğunu belirten Milletvekili Köktaş burada yaptığı konuşmada; “Ülkemize 16 yıldır kazandırdığımız eserler bizim milletimiz nezdindeki başarı belgemizdir. İnşallah 24 Haziran’dan sonra daha büyük eserler kazandırmak, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesi üzerine çıkarmak adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.
Fakat bakıyoruz muhalefet partilerinin çıkarmış olduğu adayları dillerinden ancak satacağız, yıkacağız, kapatacağız diyorlar. Ciddi bir projeleri, yapacakları çalışma yok.
Soruyorum sizlere; yıkmakla, satmakla, kapatmakla bir ülke kalkınabilirmi? Bunların dertleri Türkiye’yi 2002 yılı öncesine götürmek. Ne vardı o dönemlerde siz hemşehrilerimiz bunu çok iyi biliyor. Kuyruklar, yolsuzluklar, yasaklar vardı. Sağlıkta, eğitimde, ulaşımda perişanlıklar vardı.
Şimdi ise AK Parti iktidarları ile yapılan dev hizmetlerle her alanda huzur var, refah var. Eksiklikler olabilir, bunlarıda bugüne kadar yaptığımız gibi milletimizin büyük desteği ile yine AK Parti ve onun kadroları yapar. ” diyerek sözlerine son verdi.