Samsun Klas Haber

Samsun Milletvekili Köktaş 15 Temmuz Mesajı Yayınladı

Samsun Milletvekili Köktaş 15 Temmuz Mesajı Yayınladı
15 Temmuz 2018 - 4:37

Milletvekili Köktaş’tan 15 Temmuz Mesajı

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) hain mensupları tarafından 15 Temmuz 2016 gecesi yapılan darbe girişiminin 2. yılı ve “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Milletvekili Köktaş mesajında şu sözlere yer verdi: “Kendi menfaatleri uğruna ülkemizin birlik ve beraberliğini,  aziz milletimizin devletini, bayrağını, demokrasini, özgürlüklerini adeta elinden almak üzere geleceğine kast eden hain FETÖ terör örgütünün asker kılığındaki teröristlerin darbe girişiminin üzerinden iki yıl geçti.
Bizim o kararlık geceye dair acılarımız hala sıcaklığını koruyor, şehitlerimiz ve binlerce gazi verdiğimiz o gecenin acısını, tahribatını hala yüreğimizde hissediyoruz.
15 Temmuz gecesi, ülkemizin anayasal düzenle teminat altına alınmış demokratik kazanımlarını, milli birlik, beraberlik ve bağımsızlığımızı ortadan kaldırmayı hedefleyen menfur silahlı darbe teşebbüsü, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayeti, hükümetimizin kararlı tutumu ve en önemlisi sabaha kadar okunan salalar, getirilen tekbirler, dünyanın dört bir tarafından milletimizin selameti için el açıp yalvaran mümin kardeşlerimizin dualarıyla birleşerek engellendi.
Milletçe tek yürek, tek vücut sokaklara, meydanlara aktık. Birlik ve beraberliğimize, istiklal ve istikbalimize karşı girişilen hain saldırıya hep birlikte dur dedik. İmanımızdan ve vatan aşkımızdan aldığımız o muazzam ruhla alçakların emelleri boşa çıkardık.
Unutulmamalıdır ki, Allah ve Rasulü’nü anarak kirli emelleri uğruna dinimizi istismar edenlerin sonu daima hüsrandır. Bu hüsran onları dünyada zillet, ahirette ise azap olarak yakalayacaktır.
Asil Türk Milleti’nin istiklali ve istikbali söz konusu olduğunda şartlar ne olursa olsun söz konusu vatansa gerisi teferruattır anlayışıyla neleri başarabileceğini 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gece tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.
Bizler 15 Temmuz’un unutulmasına, unutturulmasına, bu ihanetin üzerinin örtülmesine, bu hainlerin yaptıkları alçaklığın hesabının sorulmasının önüne geçilmesine kesinlikle izin vermeyeceğiz.
15 Temmuz gecesi nasıl,  gelecek nesillerin rahat uyuması, istiklalimiz, istikbalimiz için Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda milletimizle birlikte demokrasi nöbetleri tuttuysak yine aynı inanç ve ruh ile nöbette olacağız.
Bu vesileyle Demokrasi zaferinin yıldönümünde o gece sokağa çıkmış, meydanlara inmiş bu ihanet çetesine karşı durmuş bütün vatandaşlarımıza, bu kahramanlık destanına ortak oldukları ve ülkelerine sahip çıktıkları için teşekkür ediyor, aziz milletimizi en derin sevgi ve saygılarımızla selamlıyorum.
Hainlere karşı gözünü kırpmadan canını veren aziz şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.
Allah milletimize ve devletimize bir daha böyle acılar göstermesin.”