Samsun Klas Haber

Tekkeköy Modern Kent Olacak

Tekkeköy Modern Kent Olacak
16 Eylül 2019 - 7:01

Büyükşehir Başkanı Mustafa Demir’den

TEKKEKÖY’DE HİZMET SEFERBERLİĞİ

Tekkeköy İlçesi’nde çeşitli incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Tekkeköy hastanesiyle, okullarıyla, yollarıyla modern bir kent olacak” dedi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Tekkeköy İlçesi’nde yapımı tamamlanan ve devam eden yol çalışmalarını inceledi, 250 yataklı Tekkeköy Devlet Hastanesi’nin inşaatını gezerek bilgi aldı. Başkan Demir, “Hastanesiyle, yollarıyla, okullarıyla daha modern bir Tekkeköy için uğraşıyoruz” dedi.

YOL MAĞDURİYETLERİNE SON
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Fen İşleri Daire Başkanı Metin Köksal, Tekkeköy Belediey Başkanı Hasan Togar ile bazı belediye bürokratlarının da eşlik ettiği Mustafa Demir, 5 yılın sonunda mahallelerde yol problemi kalmayacak şekilde gece gündüz çalıştıklarınıbelirterek, “Tüm ilçelerimizde başlattığımız hizmet ve yatırım seferberliğimiz içerisinde yol yapım çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Vatandaşlarımızın ulaşım konusunda mağduriyet yaşamamaları için elimizden geleni yapıyoruz. Yaptığımız işin kaliteli ve uzun ömürlü olması bizim için önemli” diye konuştu.

TAMAMLANAN BULVAR VE BAĞLANTI YOLLARI
Tekkeköy İlçesi’nde yapımı tamamlanan ve devam eden yol çalışmalarını inceleyen Başkan Demir, “Yapımı tamamlanan 3 kilometrelik Hacı Ali Ekinci Bulvarı ve bağlantı yollarında incelemelerde bulunduk. Esenyurt – Yağbasan hattı ana ulaşım yolunda genişletme çalışmalarımız başladı. Yaylageriş – Yeşildere ana ulaşım hattı A tipi sathi kaplama çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Tekkeköylüleri 23 Nisan Bulvarı’na en kısa sürede kavuşturacağız” dedi.

PARTİLİLERLE TEŞKİLAT TOPLANTISI
İlçede yapımı devam eden 250 yataklı hastane inşaatını da inceleyen Başkan Mustafa Demir, daha sonra AK Parti Tekkeköy İlçe Teşkilatı’na katılarak partililerle bir araya geldi. Başkan Demir, “Büyükşehir ve Tekkeköy Belediyesi teknik ekibimizle bir toplantı gerçekleştirdik. İlçemizdeki yol çalışmalarını yerinde gördük ve yapımı devam eden hastane inşaatını inceledik. Çalışmalarımız devam ediyor. Gönül birlikteliği ile önümüzdeki 5 yılı tamamlayacağız. İnşallah 2020 yılına gelindiğinde sadece bu sene yapılan çalışmaların 4 katını gerçekleştirmiş olacağız. Tekkeköy tamamlanan hastanesiyle, okullarıyla modern bir kent olacak” diye konuştu.