Samsun Klas Haber

Tok ve Karaduman’dan Birliktelik Mesajı

Tok ve Karaduman’dan Birliktelik Mesajı
08 Mart 2018 - 6:49

 

 

BAŞKAN TOK; “2019 YOLUNDA EL ELE İLERLEYECEĞİZ”…

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Ak Parti İl Başkanı Av. Hakan Karaduman’ı makamında ağırlarken her iki başkanında birlik ve beraberlik vurgusu dikkat çekti.

Ak Parti ailesinde ilçe kongreleri sonrası ve 24 Mart’ta yapılacak İl kongresi öncesi gündem birliktelik olurken Ak Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım Belediyesi İlkadım Hizmet Binasında bir araya geldi. Gündeme ve 2019 seçimlerine dair istişarede bulunan ikilinin ortak mesajı 2019 yoluna tek vücut olmuş Ak Parti ailesi olarak beraber yürümek oldu.

 

İLKADIM’DA OLDUĞU GİBİ TÜM ÜLKE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK

Ak Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman’ı ağırlayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 4 yılda İlkadım’da gerçekleşen ve devam eden başarılı çalışmalar hakkında bilgi verirken; “İlkadım’a 4 yılda altın çağını yaşatmanın gururunu yaşıyoruz. Ama önümüzde tüm ülkemiz adına önemli bir dönemeç olan 2019 seçimleri var. Tıpkı ilçemizde olduğu gibi şehrimizde ve tüm ülkede altın çağa ulaşmak için çok daha özverili ve sıkı çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Bu başarıyı yakalamanın anahtarının da bir birimize kenetlenmek olduğunu biliyoruz. İlçe kongrelerimiz sona erdi ve İl kongremize de kısa bir zaman kaldı. Bizler Ak Partinin başarısının büyüyen Türkiye anlamına geldiğini düşünerek halkımızdan aldığımız enerjiyi yine halkımıza hizmet için kullanacağız” ifadelerini kullandı.

 

CUMHURBAŞKANIMIZIN İZİNDE DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE’YE

Başkan Erdoğan Tok ayrıca; “2019 seçimleri öncesi tüm teşkilatımızla önce bir birimizi sonrada her zaman olduğu gibi vatandaşımızı kucaklayacağız. Afrin’de Mehmetçiğimiz destan yazarken sadece Suriye’de değil aslında tüm Batı’yla mücadelemiz devam ediyor. Bu nedenle birlikteliğe daha çok ihtiyacımız var. Batı’ya karşı güçlü bir duruş için istikrar devam edecek ve 2019 yolunda Ak Parti ailesi olarak el ele başarıya yürüyeceğimize gönülden inanıyorum” diye konuştu.

Görüşme sonrası toplantının verimli geçtiğini belirten Karaduman ve Tok, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde daha güçlü Türkiye için çalışıyoruz diye konuştular.