Samsun Klas Haber

TSO’dan Yardım

TSO’dan Yardım
04 Şubat 2020 - 15:06

Samsun TSO’dan öğrencilere giyim yardımı

Samsun TSO, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle, Samsun merkez ve ilçelerinde ihtiyaç sahibi öğrencilerine, 600 adet kaban ve 600 çift ayakkabı yardımında bulundu

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) her yıl eğitim döneminde olduğu gibi 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteğiyle ihtiyaç sahibi öğrencilerine giyecek yardımında bulundu. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan 600 adet kaban ve 600 çift ayakkabı, ilçe Milli Eğitim Müdürlükleri vasıtasıyla, Oda’ya bağlı İlkadım, Canik, Atakum, Tekkeköy, Ladik, Asarcık ve Kavak ilçelerinde eğitim gören öğrencilere ulaştırıldı.

YARDIMLAR TESLİM EDİLDİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim yardımında bulunduklarını belirten Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Bu yardımları geleneksel hale getirdik. Yardımın eksiksiz ve zamanında yapılması için çaba gösterdik. Gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için titiz davrandık. İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizin kanalıyla 300 kız ve 300 erkek öğrencimize kaban ve ayakkabı yardımında bulunduk. İş dünyası olarak eğitime ve eğitim gören öğrencilerimize büyük önem ve değer veriyoruz. Çünkü ülkemizin geleceği eğitimden geçiyor. Daha güçlü yarınlar için bu yöndeki çabamız devam edecek” dedi.